Het eenrichtingsverkeer van UNIA?

60742214-5d4b-11e6-b57a-625b9bdd1155_web_scale_0.6205674_0.6205674__

UNIA, het Interfederale Gelijkekansencentrum, houdt zich bezig met meldingen en klachten over racisme en discriminatie, onder meer op basis van geloof, ras en afkomst. UNIA lijkt daarbij vooral in één richting op te treden, namelijk ten voordele van moslims die zich (trouwens zowat altijd) gediscrimineerd voelen.

Blijkens dit bericht in Het Nieuwsblad roept een jonge moslim uit Verviers op om alle christenen in België te vermoorden (u ziet de terrorist op bovenstaande foto). In het Arabisch roept hij onder meer het volgende: ‘O Allah, vernietig de hatelijke christenen. O Allah, dood ze allemaal. Spaar er geen enkele.’

De meeste mensen in België zijn, traditioneel, christelijk opgevoed. Met andere woorden: wij worden dus allemaal met de dood bedreigd wegens afkomst en geloof.

Ik heb dan ook klacht ingediend bij UNIA, want ik voel mij geviseerd en roep iedereen die dit leest op om hetzelfde te doen.

Dat kan via: UNIA

Update

De terrorist in de video blijkt de zoon te zijn van El-Alami Amaouch, een radicale imam die wil dat islamcritici de benen en de tong wordt afgesneden. Hieronder ziet u een foto van het islamitische monster.

El-Alami Amaouch

Advertenties

3 gedachtes over “Het eenrichtingsverkeer van UNIA?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s