Hoe lang nog?

Würzburg
De ‘vluchteling’ kondigt zijn slachtpartij aan in een video

Opnieuw heeft Merkel bloed aan haar handen! De 17-jarige Afghaan die gisteren op de trein, in de buurt van Würzburg, alweer een gruwelijk bloedbad aanrichtte, was nog maar onlangs als ‘asielzoeker’ Duitsland binnengekomen. In de Belgische pers heette het tot bijna vanochtend dat het om ‘een man’ ging en dat zijn ‘motieven onduidelijk’ waren. Gisteravond was in de Duitse pers nochtans al lang bekend dat het om een moslim ging die tijdens zijn slachtpartij ‘alahu akbar’ riep. De islamitische moordenaar logeerde bij een ‘gastgezin’. Ook die ‘Gutmenschen’ gaan niet vrijuit en moeten voor het gerecht worden gebracht. Zij hebben toegestaan dat hun ‘gast’ een zelf geschilderde IS-vlag op zijn kamer hing, en hebben daar blijkbaar over gezwegen.

Overal in de pers gaan er natuurlijk weer waarschuwende stemmen op dat we vooral niet mogen ‘polariseren’. Hij zijn nochtans niet wij die polariseren; dat doen de moslims die ons ongeveer dagelijks naar het leven staan. Dat doen onze regeringen die blijven doorgaan met het importeren van islamitische haat en geweld, waarvan de eigen bevolking het slachtoffer wordt. De ‘Groenen’ in Duitsland – moslimknuffelaars en volksverraders bij uitstek – hebben ondertussen al een onderzoek geëist. Niet naar de dader en de Gutmenschen die hem huisvestten, maar… naar de politieagenten die de Afghaan doodschoten:

‘De politie heeft inmiddels aangekondigd dat er een intern onderzoek wordt opgestart, waarbij zal worden nagegaan of het wel gerechtvaardigd was om de verdachte dood te schieten. Renate Künast, een van de politieke leiders van Die Grünen, had al kritiek geuit op de politieactie.’  (Het Laatste Nieuws).

Kan het nog erger?

Renate Künast
Renate Künast, de groene feministe die boos is omdat de politie de dader doodschoot.

Maar het tij is – eindelijk – toch wat aan het keren. Hollande en Valls zijn, tijdens een herdenking van de slachtpartij in Nice, uitgejouwd en voor moordenaar uitgemaakt. Ook Gauck, de Duitse president, werd op luid boegeroep onthaald. Niet alleen zij, maar ook onze eigen Belgische regering faalt compleet als het erop aankomt ons te beschermen. En waarom? Uit politieke correctheid. Teruggekeerde Syrië-jihadisten worden nog altijd op een belachelijke manier ‘begeleid’ in plaats van te worden opgesloten. Een groot deel van deze criminelen krijgt zelfs een uitkering! (zie Elsevier en Het Nieuwsblad)

De randgemeenten van Brussel hadden al lang deur voor deur moeten worden uitgekamd. Al wie IS-propaganda, wapens en explosieven in zijn bezit heeft of jihadistische websites bezoekt, moet worden opgepakt en achter tralies belanden. Moskeeën moeten worden gesloten en afgebroken, haat predikende imams opgepakt en de salafistische islam moet bij wet worden verboden.

Indien de westerse regeringen en de EU hun laks en islamvriendelijk beleid niet dringend bijsturen, dan gaan we inderdaad overal burgeroorlogen tegemoet. Het zal beginnen bij wat men ‘extreem-rechts’ noemt, die ontwikkeling ziet men trouwens nu al. Maar lang zal het niet duren voor de moegetergde en bedreigde bevolking de kant zal kiezen van degenen die bereid zijn terug te slaan in plaats van zich te laten afslachten. Ook de EU-leiders en de nationale regeringen zullen in de klappen delen, want zij hebben de deuren wagenwijd opengezet voor de vele fanatici die ons naar het leven staan. En dat doen ze nog altijd!

Dat zal dan géén keuze zijn voor een ‘extreem-rechtse’ ideologie, want onze leiders laten ons doodeenvoudig geen keuze meer. Dat wordt een pure kwestie van zelfbehoud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s