Hoera, we mogen boos zijn! Maar ook weer niet te veel…

Nice

Na ieder door moslims aangericht bloedbad krijgen we hetzelfde te zien en te horen: politici die ‘geschokt’ zijn maar het nooit over de islam hebben, beelden van mensen die bloemetjes en tekeningetjes op de plaats des doods komen leggen of die met kaarsjes rondlopen, waarbij de media niet ophouden te herhalen hoe ‘sereen’ het er allemaal aan toegaat. Vervolgens – eerst voorzichtig, maar daarna almaar luider – wordt ervoor gewaarschuwd dat we vooral niet mogen gaan ‘polariseren’ en dat er onder de slachtoffers toch ook altijd moslims zijn. Politici die dag in dag uit worden beschermd, komen ons vertellen dat angst een slechte raadgever is en dat we vooral ons leven niet mogen laten bepalen door de terroristen. Want dat is natuurlijk slecht voor de economie, maar dát zeggen ze er niet bij.

Nog een paar dagen later mogen ‘experts’ in kranten en op radio en tv weer eens komen uitleggen dat geweld natuurlijk niet is goed te praten, maar dat we toch niet mogen vergeten wat de ‘echte voedingsbodem’ van het terrorisme is, en dan bedoelen ze: sociale onrechtvaardigheid, uitsluiting, discriminatie, racisme en islamofobie. Langzaam maar zeker wordt er telkens weer een wijde bocht genomen tot het grootste deel van de schuld uiteindelijk opnieuw bij ons, racistische westerlingen, wordt gelegd. Merkel & co hebben er in het recente verleden alles aan gedaan om islam-kritische berichten van de sociale media te weren, maar wanneer moslims overal ter wereld op Facebook hun blijdschap uiten over de zoveelste slachtpartij in het westen, dan horen we Merkel en andere EU-hypocrieten niet.

Dat de mensen dit inmiddels meer dan beu zijn, bleek na de recente aanslag in Nice. Heel wat Fransen reageerden deze keer niet alleen verdrietig, maar ook woedend. President Hollande werd tijdens zijn bezoek aan Nice – tussen twee dure kappersbeurten in – uitgejouwd voor moordenaar. Volgens psychologen ‘mogen’ we gerust woedend zijn ( Boos zijn mag!), maar ze steken meteen ook een waarschuwend vingertje op: niet te lang en ook niet te hevig!

Waar halen die zelfverklaarde ‘experts’ het recht vandaan om te komen vertellen hoe mensen zich mogen voelen? Hoe lang gaan de media ons nog de les blijven lezen met verklaringen van dit soort idioten? Ik weet niet, beste lezer, hoe dat bij u zit, maar wanneer ik zoiets hoor of lees, word ik alleen maar woedender over de manier waarop media en politici ons als dwaze en onmondige kinderen blijven behandelen. Onze hele manier van leven wordt bedreigd en aangevallen, en dan krijgen we daar bovenop nog eens die hele meute politiekers, experts en journalisten die ons komt vertellen hoe wij ons mogen voelen, hoe we (politiek-correct) horen te denken, en… jawel, dat diegenen die menen dat dit ook maar iéts met de islam te maken heeft neonazi’s, populisten en extreem-rechtsen zijn. Want, zoals u weet, is de islam ‘de religie van de…’.

Het hoofd van de Franse Binnenlandse Veiligheidsdienst, Patrick Calvar, heeft de overheid gewaarschuwd dat Frankrijk op de rand van een burgeroorlog staat (zie onder meer Nakende burgeroorlog in Frankrijk). Volgens hem gaan de Fransen – te beginnen bij extreem-rechts – het gruwelijke islamitische geweld en de onwil van de leiders en van de EU om het probleem aan te pakken – niet blijven nemen. Zijn voorstel? Alle ‘extreem-rechtse’ actiegroepen, zoals bijvoorbeeld Pegida, buiten de wet stellen en ontmantelen. Ja, u leest het goed. Calvar meent immers dat de Franse bevolking in sneltempo aan het radicaliseren is en dat de moslims gevaar lopen!

Mogen we hier woedend over zijn? En zo ja, hoe lang? Een paar minuten, een uurtje? En dan weer netjes in het gareel lopen en geen kwaad woord zeggen of denken over al die arme moslims die bij iedere aanslag in het westen harder juichen. Iemand als Erdogan hoeft maar eventjes zijn dictatoriale bek open te trekken en overal in Europa komen fundamentalistische Turken op straat om ‘allahu akbar’ te schreeuwen en huizen van vermeende Erdogan-tegenstanders aan te vallen. Blijkbaar mogen die oorlogszuchtige islamitische maniakken, die vóór de sharia en de onderdrukking van de vrouw zijn, iets langer woedend zijn dan wij, islamofobe westerlingen.

Hollande heeft aangekondigd dat de Franse regering de strijd tegen de terreur zal winnen. Hoe ze dat gaat doen? Door nog meer bommenwerpers naar Syrië te sturen. Voilà. Hollande, Merkel en al die andere EU-potentaten hebben blijkbaar nog altijd niet door waar het échte front vandaag ligt, namelijk in onze eigen steden waar duizenden jihadisten zich schuilhouden om nieuwe massamoorden te plegen. Velen van hen zijn gewoon, op uitnodiging van Merkel en Juncker, met de asielstroom mee binnen gekomen. Die haben das geschafft.

U, uw familie, vrienden en geliefden kunnen de volgende slachtoffers zijn. Maar maakt u zich vooral niet te veel en zeker niet te lang boos, want dat is niet goed volgens de experts.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s