De leugen van de ‘lone wolf’

koran

Na de zoveelste islamitische gruweldaad, waarbij een ‘Franse’ Tunesiër met een tientonner zoveel mogelijk mensen van de weg maaide in Nice, haasten de officiële media zich alweer om te melden dat het zo goed als zeker om een ‘lone wolf’ gaat. Een compleet misplaatste uitdrukking waarin een eenzame wolf wordt gebruikt als symbool voor een bloeddorstige jihadist. Volgens getuigen werd er nochtans ook geschoten op de menigte. Sommigen beweren zelfs dat dit vanuit de vrachtwagen gebeurde en dat er meerdere monsters aan boord zouden zijn geweest.

Hoe dan ook, dat het hier niet om het initiatief van een ‘enkeling’ gaat, maar dat deze verschrikkelijke moordpartij werd ingegeven door het afgrijselijke islamitische gedachtegoed, blijkt duidelijk uit een oproep van IS-beul Abu Mohammed al Adnani die in 2014 alle moslims ter wereld opriep om zoveel mogelijk ‘ongelovigen’ uit Amerika en Europa te doden:

Smash his head with a rock, or slaughter him with a knife, or run him over with your car, or throw him down from a high place, or choke him, or poison him.

Alle manieren zijn dus goed om niet-moslims te vermoorden. Zelfs al handelde de Tunesiër in Nice op eigen initiatief – wat ik betwijfel – dan nog is zijn motief overduidelijk islamitisch. Nog altijd zijn er islamknuffelaars die volhouden dat de voedingsbodem voor deze meedogenloze terreur moet worden gezocht in achterstelling, sociale onrechtvaardigheid, discriminatie en racisme. Degenen die zoiets beweren maken zich schuldig aan negationisme, en dat is strafbaar (of zou het moeten zijn). Het dagblad De Morgen presteert het zelfs om het aangerichte bloedbad een ‘Aanslag op de decadentie’ te noemen! Kan het nog walgelijker? Daags na de aanslag in Nice wordt er op sociale media door moslims overal ter wereld gejuicht over de vele doden en gewonden (Zie: Het Laatste Nieuws).

Hollande en Merkel roepen om ter luidst dat ze ‘de strijd tegen de terreur zullen winnen’. Hoezo, winnen? Het is juist door de schuld van deze EU-dwingelanden dat Europa volstroomt met islamitisch gespuis dat zijn kans afwacht om nog meer bloed van ‘ongelovigen’ te vergieten. Tot op vandaag ontkennen figuren als Merkel en Juncker dat er heel wat terroristen als asielzoekers Europa zijn binnengekomen. De Nederlandse Nationale Coördinator voor Terrorismebestrijding, Dick Schoof, heeft echter nog maar heel recent toegegeven dat er inderdaad bewijzen zijn dat er zich onder de duizenden migranten flink wat jihadisten bevinden.

De voedingsbodem voor de toenemende terreurdreiging is geen ‘sociale onrechtvaardigheid’; het zijn de koran en de islam. EU-despoten als Merkel, Juncker, Hollande, Verhofstadt, Mogherini, Schulz, Timmermans, enz. maken de verspreiding van deze gruwel echter mee mogelijk. Het zijn zij die als het ware de (bloed)rode loper uitrollen voor jihadisten.

Staan roepen dat ‘we de strijd tegen de terreur gaan winnen’ getuigt dus op zijn minst van verregaande hypocrisie. Of noemen we het medeplichtigheid?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s