Antwerpse moslims blijven onverdoofd slachten

flyer_opendeurdag

De Antwerpse moslims hebben een manier gevonden om ook dit jaar tijdens het offer’feest’ hun barbaars ritueel van het onverdoofd slachten te kunnen uitvoeren. Ze hebben een zogenaamd ‘burgerplatform’ opgericht en een leegstaand slachthuis in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen aangekocht. Dat zal worden ingericht als ‘erkende tijdelijke slachtvloer’, ook al verbood minister Ben Weyts vorige jaar onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren. Met andere woorden: de Antwerpse moslims vegen opnieuw hun vuile voeten aan een Belgische wet.

Op hun website (Offerfeest Antwerpen) beweren deze hypocriete dierenbeulen dat de islam een diervriendelijke religie is.

Het Islamitisch voorschrift om alvorens het dier te doden eerst “Bismillah” (in de Naam van God) uit te spreken, confronteert de mens met de heiligheid van het leven en herinnert de mens eraan dat men zonder goede reden het dier niet mag doden of dat men ter verantwoording zal geroepen worden.

Wat mag die ‘goede reden’ dan wel zijn? Niets anders dan een gruwelijk ritueel van eeuwen geleden, waar onze hedendaagse politici maar geen einde aan willen maken. De eerste ‘slachtdag’ zit blijkbaar al volgeboekt. Er volgt zo goed als zeker nog een tweede, en wellicht een derde. In totaal gaat het om enkele duizenden schapen.

Twee boeren (Luc Vandevelde uit Schelle en Marc Absillis uit Hombeek) zien er geen graten in om hun schapen voor dit onwettelijke bloedfestijn te verkopen. Deze twee mannen ruiken alleen maar geld (250 euro per schaap) en trekken zich niks aan van dierenwelzijn, terwijl ze goed weten op welke manier deze arme dieren aan hun einde zullen komen.

Ik roep iedereen op om tegen deze gang van zaken te protesteren bij de bevoegde instanties en politici onder druk te blijven zetten om deze islamitische dierenbeulen eindelijk te stoppen.

Hieronder enkele politici die u kunt aanschrijven:

  • Hermes Sanctorum (Groen): hermes.sanctorum@groen.be
  • Bart De Wever (N-VA): bart.dewever@n-va.be
  • Ben Weyts (N-VA): http://www.benweyts.be/stel-je-vraag

Doen a.u.b.!

Advertenties

2 gedachtes over “Antwerpse moslims blijven onverdoofd slachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s