Oproep aan CD&V-kiezers

Wouter Beke

Wouter Beke, voorzitter van CD&V die decennialang de grootste partij van Vlaanderen was, maar die door idioten en rancuneuze dwarsliggers als Kris Peeters en Beke zelf, door een dom en naïef wicht als Hilde Crevits (die geen enkele eigen mening of visie heeft), door bokssmoel Joke Schauvliege (stropop van de Boerenbond, de jagers en de industrie) en een lauwe verslenste hap als Koen Geens in geen tijd naar een electoraal dieptepunt is afgegleden. Een recente opiniepeiling wijst uit dat CD&V momenteel nog amper, of zelfs niet meer de kiesdrempel zou halen.

CD&V wéét inmiddels dat ze in Vlaanderen zo goed als niets meer voorstelt. Maar in plaats van de schuld in de eerste plaats bij zichzelf te zoeken, trappen ze wild om zich heen (door alle noodzakelijke regeringsbeslissingen te boycotten), gebruiken ze doorzichtige listen en goedkope trucjes om hun snel slinkend kiespubliek aan te vullen (gratis uitnodigingen voor kinderen voor een K3-show waarop de meest arrogante pipo van Vlaanderen, Wouter Beke, het traditionele gezin gaat bezingen), en nog het ergste van alles: doen ze al het mogelijke om de moslims als nieuwe kiezers voor zich te winnen.

Dat Beke daarvoor het katholiek onderwijs moet opofferen, door speciale moslimlessen en -gebedsruimtes en door hoofddoeken in Vlaamse, christelijke scholen te promoten, door te weigeren om de wet op onverdoofde slachtingen goed te keuren (voor Beke gaat godsdienstvrijheid immers boven dierenwelzijn) en door als een machtsgeile collaborateur tegen de islam aan te schurken, zal hem een zorg zijn. Beke & co zouden hun eigen moeder onverdoofd laten slachten als ze daarmee opnieuw aan de macht konden komen.

Ik walg van die man en van de partij die hij vertegenwoordigt. Ik spuw op zijn arrogantie en hoogmoed, en ik veracht de wreedheid van deze dierenbeul in maatpak die het geen barst kan schelen dat dagelijks duizenden dieren een gruwelijke en langzame dood moeten sterven, alleen maar omdat hij daar stemmen van moslims mee kan winnen. Moslims die -nota bene – christenen als ongelovigen beschouwen en onze Vlaamse levenswijze en waarden (die huichelaar Beke denkt te vertegenwoordigen) ronduit haten.

Vlaamse kiezers, doe verder zoals jullie bezig zijn, keer u massaal af van deze verachtelijke bende volksverraders (Peeters, Beke, Geens, Crevits en Schauvliege), die bereid zijn alles en iedereen  op te offeren aan hun eigen machtsposities, en durf op te komen voor de weinige politici die het eigen volk voorop stellen (ja, u leest het goed: het eigen volk!). Wie niet langer bereid is zijn eigen waarden, opvattingen en levenswijze te verdedigen, is een laf en verslagen volk, een volk dat ten dode is opgeschreven. De CD&V verdedigt niet langer het eigen volk maar de islam, die zich als een kleverige bloedvlek over ons land verspreidt.

Laten we daarom bij de eerstvolgende verkiezingen de hele CD&V-kliek onverdoofd naar de slachtbank leiden, waar we hen, in naam van de échte democratie, een pijnlijk en vernederend einde bezorgen!

 

Advertenties

Een gedachte over “Oproep aan CD&V-kiezers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s