Update ‘laffe politici’

onverdoofd slachten

Alweer is de politieke beslissing die een einde moet maken aan het onverdoofd slachten van dieren, door joden en moslims, naar een latere datum verschoven, op vraag van de NV-A die ‘alsnog wil proberen een meerderheid te vinden bij de regeringspartijen. Dat die meerderheid niet zal worden gevonden, is zo goed als zeker, want CD&V en VLD zien zo’n verbod op dierenleed niet zitten. CD&V en VLD vinden immers dat rituele slachtingen moeten kunnen, ‘uit respect voor de religieuze voorschriften’. Zij stellen, met andere woorden, godsdienstige ‘wetten’ boven de nationale en zelfs Europese wetgeving. Door de schuld van deze twee collaborerende partijen zullen dieren dagelijks verschrikkelijke pijn en leed moeten blijven ondergaan. Hun keuze heeft bovendien niets met ‘respect voor religie’ te maken, maar alles met het ronselen van stemmen bij de moslims. CD&V en VLD zouden hun eigen moeder verkopen als ze daarmee stemmen konden winnen.

De partij Groen gedraagt zich, mogelijkerwijs, nóg schandaliger. Zij steunt immers haar eigen verkozene Hermes Sanctorum niet die, samen met Vlaamse Belang, het wetsvoorstel had ingediend. Dat mag ook niemand verbazen. Groen wordt immers geleid door Meyrem Almaci, die een dubbele nationaliteit heeft: Turks-Belgisch. Almaci is een fanatieke verdedigster van de islam, is onder meer ook tegen een boerkaverbod en heeft indertijd geweigerd om de herdenking van de Turkse genocide op de Armeniërs bij te wonen.

De beslissing van Groen om haar eigen parlementslid niet te steunen, is het duidelijkste voorbeeld van de pro-islamitische koers die deze partij vaart.

Advertenties

Een gedachte over “Update ‘laffe politici’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s