Terroristen krijgen stempelgeld in gevangenis

Je houdt het niet voor mogelijk wat er in België allemaal gebeurt. Blijkbaar hebben meer dan twintig veroordeelde terroristen de voorbije jaren een werkloosheidsuitkering ontvangen terwijl ze hun straf uitzitten!
De RVA (Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening) wist, naar eigen zeggen, van niets. Volgens het hoofd van deze dienst is het aan de ‘werkloze’ zelf om te melden dat hij niet meer beschikbaar is op de arbeidsmarkt.
De voorbije jaren zijn veel mensen (al of niet terecht) geschrapt van de lijst van uitkeringsgerechtigden, maar die islamitische monsters blijven maandelijks netjes hun geld ontvangen. En dat is niet alles. Jihadisten die gewond zijn teruggekeerd uit Syrië worden in onze ziekenhuizen op onze kosten verpleegd.

In België is de belastingdruk een van de hoogste in Europa, maar dat moslimcrapuul krijgt van overal geld toegestopt. Er blijven ook maar subsidies gaan naar islamscholen, moskeeën en imams. En dat terwijl de eigen bevolking zwaar moet inleveren om de financiële put te vullen die decennia socialistisch en neoliberaal beleid heeft veroorzaakt. Volgens Kris Peeters (CD&V-minister van Werk) moeten de échte besparingen trouwens nog beginnen en ‘leeft de Belg boven zijn stand’. Datzelfde falende beleid heeft van België een broeinest van islamitisch extremisme gemaakt, waardoor de eigen burgers niet eens meer veilig zijn in hun eigen land.

Banken die door hun eigen schuld en hebzucht failliet dreigden te gaan, zijn er met belastinggeld weer bovenop geholpen. Maar diezelfde banken, die blijkbaar nog altijd worden geleid door gewetenloze witte-boordcriminelen, helpen hun rijkste klanten om zoveel mogelijk taksen te ontduiken.

Wat voor een volkje zijn wij eigenlijk dat we dit allemaal zomaar blijven slikken? Waar blijven de verontwaardiging en de volkswoede om zoveel onrecht, bedrog en geklungel? Wat is er nog méér nodig om de bevolking te doen inzien dat zij dag in dag uit wordt bedrogen door haar eigen politici en door incompetente overheidsdiensten?

Ik weet dan ook niet meer waaraan ik me het meeste moet ergeren: aan het geknoei en de hypocrisie van politici of aan de lakse onverschilligheid van de doorsnee Belg die alles maar op zijn beloop laat.

Bron: Terroristen kregen stempelgeld in gevangenis, RVA voert onderzoek – België – Knack.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s