Brief van Ebru Umar

Ebru

Ebru Umar werd in Turkije opgepakt wegens ‘belediging van het staatshoofd’ en zal voor ‘het gerecht’ moeten verschijnen. Ondertussen wordt ze door ‘Nederlandse Turken’ uitgescholden voor alles wat lelijk is en met de dood bedreigd. Erdogan gaat iedere dag een stap verder in zijn intimidatie en bedreiging van Europa, gewoon omdat onze leiders – met volksverrader Merkel op kop – hem dat láten doen. West-Europa is zo laf en kruiperig geworden dat het niet eens meer in staat is zijn eigen grenzen en vrijheden te verdedigen. Zelfcensuur, hypocrisie en levensgevaarlijke tolerantie zijn de motto’s van schandelijke figuren als Merkel, Juncker en Schulz.
En de bevolking? Die mort af en toe wat, maar brengt het niet verder dan bloemetjes en kaarsjes aandragen naar de talrijke plaatsen waar de islam zijn ware gelaat heeft getoond. Want het moet allemaal ‘sereen’ en ‘waardig’ gebeuren, zonder haat of wraakgevoelens. Bloemetjes tegenover bommen en Kalasjnikovs… Dwaze, naïeve westerling die denkt dat hij met zijn kinderlijke moraal de ergste vijand sinds Wereldoorlog II kan overwinnen.
Binnenkort gaan Marokkanen en Turken in Nederland 15.000 gratis korans uitdelen. Ze zullen waarschijnlijk in dank worden aanvaard door de bevolking, ook al zal niemand er een woord in lezen. Want weinigen zullen het lef hebben om dat hatelijke boek te weigeren, uit schrik om voor racist te worden uitgemaakt.

En zo wordt langzaam maar zeker de (bloed)rode loper uitgerold voor de islamisten die klaar staan om het hier van ons over te nemen. En wij? Wij hebben het laten gebeuren omdat we te laf en te onderdanig waren om voor onszelf en voor de komende generaties op te komen. Onze kinderen en kleinkinderen mogen ons ‘dankbaar’ zijn voor al het respect en de tolerantie die we hebben betoond tegenover degenen die ons haten en willen vernietigen. De multicultuur die wij voor hen hebben bereid, zal over enkele decennia opnieuw in een monocultuur zijn veranderd. Eén die in niets nog zal lijken op degene die wij tot voor enkele jaren hebben gekend.

Lees hieronder de brief van Ebru Umar, en word eindelijk wakker.

Bron: Lieve familie, vrienden en collega’s, | metronieuws.nl

Advertenties

4 gedachtes over “Brief van Ebru Umar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s