Kaarsjes tegen terreur?

Beurs

Een dag na de bloedige aanslagen in Brussel duiken ze weer op: de naïevelingen met hun kaarsjes, bloemetjes en tekeningetjes. Op de Nederlandse televisie werd een van die (Vlaamse) wollige types geïnterviewd. Volgens hem kan het terrorisme maar op één manier worden bestreden, namelijk met meer ‘liefde’… Hoe onnozel kun je zijn?

Dit soort mensen, dat liedjes komt zingen en ‘warmte’ bij elkaar komt zoeken, denkt dat ze een bijdrage hebben geleverd aan de strijd tegen het jihadistische gevaar. Ze voelen zich zo moreel verheven boven alles en iedereen, en zijn zo dwaas om te geloven dat ze terreur kunnen bezweren met hun zweverige gedoe, hun handjes-vasthouden, hun minuut stilte en hun ‘solidariteit’ met de slachtoffers. Wat zullen al die sukkelaars die nu met afgerukte ledematen, met blinde ogen en met afschuwelijke brandwonden voor hun leven vechten daar blij mee zijn!

Waar waren de rotte eieren en tomaten toen ijskoningin Mogherini en zuipschuit Juncker daar aan de Beurs stonden te huichelen? Uitgerekend het soort dictators dat, samen met Mutti Merkel, de Europese deuren wagenwijd heeft opengezet voor nog meer islam en terreur.

Vandaag bleek dat twee van de Brusselse terroristen eigenlijk nog voor jaren in de gevangenis hadden moeten zitten wegens zware criminele feiten. Ze werden vervroegd vrijgelaten. Een derde terrorist werd door Turkije uitgeleverd en bestempeld als heel gevaarlijk. Het gerecht in België trok zich daar niets van aan en liet hem gewoon lopen.

Waarom komen die zwoele kaarsjesbranders daar niet voor op straat? Waarom tonen ze hun woede niet over zoveel onverschilligheid van ons gerecht en onze overheden? Waarom eisen ze niet dat degenen die deze massamoordenaars vervroegd hebben vrijgelaten worden gestraft? Waarom klagen ze tijdens een massale betoging Europa en de Belgische staat niet aan voor het binnenlaten van miljoenen ‘asielzoekers’, waartussen zich, volgens Islamitische Staat, minstens 400 getrainde terroristen bevinden die alleen maar op een seintje wachten om in heel Europa nog meer aanslagen te plegen?

Neen, in plaats daarvan komen die naïevelingen met bloemetjes en theelichtjes af, en met bordjes met daarop: ‘Ik ben Brussel’. En daarna gaan ze, zelfvoldaan en vervuld van hun eigen grote goedheid, weer huiswaarts in de veronderstelling dat ze de wereld toch weer wat veiliger en mooier hebben gemaakt.

De verkoop van theelichtjes zal de komende maanden ongetwijfeld in snel stijgende lijn gaan, vrees ik.

(Voor wie het interesseert, lees hierover ook het artikel van professor Afshin Ellian in Elsevier.)

Bron: Kaarsjes zijn niet het antwoord op moslimterreur – Elsevier.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s