‘Elite blijft blind voor probleem van de islam’

Wim Van Rooy

Ook na de recente islamitische gruwel in Brussel blijven zenders als de VRT, weekbladen als Knack en linkse politici de schuld ervan in ónze schoenen schuiven. Tot in den treuren krijgen we opnieuw hetzelfde riedeltje te horen: racisme, discriminatie, gebrek aan onderwijs en jobs, enz. De gekende ‘experts’ en opruiers als Abou Jahjah krijgen ruime zendtijd bij de VRT en op fora in de schrijvende pers, om de oorzaken van moslimextremisme nog maar eens bij ons, de gewone mensen, te leggen.

Vanochtend hoorde ik op Radio 1 een psychiater een verklaring geven voor het ‘verschijnsel zelfmoordterrorist’. Volgens hem had het veel met hersenspoeling en met het ‘geloof in een hoger doel’ te maken. Alweer geen woord over de islam! Want die heeft daar – zoals u ongetwijfeld wel weet – niets mee te maken. De redenering die men daarbij volgt, komt altijd op hetzelfde neer: massamoordenaars die zoiets doen, zijn immers geen échte islamieten. Ook al worden ze door duizenden moslimjongeren toegejuicht en zelfs beschermd. Of zijn ook dat geen echte moslims?

Een van de weinigen die al jaren tegen de stroom in roeit en waarschuwt voor de gewelddadigheid en de onverdraagzaamheid die eigen zijn aan de islam, is Wim Van Rooy. Het wordt hem niet in dank afgenomen door de elite in dit land. Van Rooy wordt doodgezwegen, geboycot door pers, politici en uitgevers en uitgemaakt voor racist. Dat er van zijn boek ‘Waarover men niet spreekt’, dat noodgedwongen in Nederland werd uitgegeven, al meer dan 10.000 exemplaren werden verkocht, wordt door de Belgische media volkomen genegeerd. Ze doen dat maar met één enkele reden, namelijk omdat ze allemaal collaboreren met de islamitische vijand die niet alleen in Syrië en Irak dood en vernieling zaait, maar die ook massaal onder ons is.

Het Nederlandse blad Elsevier was zo politiek ‘incorrect’ en moedig om Wim Van Rooy wél aan het woord te laten. Lees het artikel, want wat hij zegt, zou vroeg of laat uw leven, en dat van uw dierbaren, kunnen redden. Als u tenminste nog niet te veel ‘gehersenspoeld’ bent door giftige media als de VRT en Knack, waardoor u in ‘het hogere doel’ van de heilige multiculturele maatschappij gelooft.

Bron: ‘Elite blijft blind voor probleem van de islam’ – Elsevier.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s