Kroniek van een aangekondigde slachtpartij

Deze tekst lag in grote lijnen al een paar dagen klaar. Alleen [datum] en [plaats] moesten nog worden ingevuld. Die kennen we nu dus: de luchthaven en enkele metrostations in Brussel. Dat de aanslagen zo verwoestend en moordend zouden zijn, is de grote verrassing. Dát ze er – na de arrestatie van Salah Abdeslam – zouden komen, daar kon je wel zeker van zijn. Onze regering en het OCAD vonden het evenwel niet nodig om het dreigingsniveau naar een hoger niveau op te trekken. De grenzen werden evenmin extra bewaakt én de beveiliging in openbare gebouwen, zoals metro en luchthaven, was schromelijk onvoldoende. Dat blijkt uit de enorme hoeveelheid explosieven en de wapens die zomaar konden worden binnen gesmokkeld.

Ondertussen kregen we in de pers te horen hoe goed Abdeslam meewerkt met het onderzoek. Terwijl die schurk ongetwijfeld al die tijd wist wat er te gebeuren stond. Het begrip taqiyya­ – dat moslims toestaat ongelovigen te beliegen en te bedriegen – wordt dus nog altijd niet ernstig genomen door politici, ‘terreurexperten’ en media. Heel wat moslims, niet alleen in Molenbeek en Schaarbeek, maar in heel België zijn op dit moment – al dan niet openlijk – verheugd om wat er vandaag in Brussel is gebeurd, zoveel is zeker. In Amsterdamse scholen wordt er alvast stevig gevierd en hopen de moslimleerlingen dat er veel doden bij de aanslagen zijn gevallen (zie hier). De woede en de agressiviteit van jonge moslims waarmee de politie tijdens en na de arrestatie van Abdeslam kreeg af te rekenen, werd zoveel mogelijk uit het nieuws gehouden door onze ‘politiek-correcte’ VRT, die eigenlijk een islamitische propagandazender is.

Als zou blijken dat er tussen de terroristen in Brussel jihadisten zitten die met de vluchtelingenstroom naar Europa zijn gekomen, dan zijn figuren als Merkel, Juncker, Tusk, Verhofstadt, Rutte enz. op zijn minst medeverantwoordelijk voor de vele doden en gewonden die er vandaag in Brussel zijn gevallen. De leiders van de neoliberale maatschappij waarin we leven, geven ondubbelzinnig de voorkeur aan economische belangen boven de veiligheid van de eigen burgers. Dat het sluiten van de grenzen ‘ons veel geld zou kosten’ krijgen we iedere dag te horen. Economie is belangrijk, maar kan niet opwegen tegen de bedreigingen en de terreur waaraan de Europese bevolking momenteel wordt blootgesteld.

Wanneer burgers bekennen dat ze angst hebben en zich volledig vervreemd voelen door de toenemende aanwezigheid van moslims, dan krijgen ze te horen dat ‘angst een slechte raadgever is’ en dat ze zich niet zo ‘islamofoob’ moeten gedragen. Je kunt er gif op innemen dat politiek links en media zoals de VRT zich nu al aan het beraden zijn over hoe ze het best aan ‘damage control’ kunnen doen, voor moslims wel te verstaan. Want de afschuwelijke terreurdaden van vandaag mogen uiteraard niet ‘afstralen op de hele islamitische gemeenschap’ in ons land die niet mag ‘gestigmatiseerd’ worden. De islam is immers een ‘religie van de vrede’, en wie ook maar enige kritiek op de koran, de vele salafistische moskeeën, haatpredikende imams, halal… kortom, de hele onverdraagzame, gewelddadige en vrouwonvriendelijke islamitische opvattingen heeft, krijgt meteen het etiket ‘racist’ en ‘neonazi’ opgekleefd.

Toppunt van provocatie en wansmaak is het weekblad Knack dat – vlak na de aanslagen – uitgerekend haatzaaier en onruststoker Abou Jahjah een uitgebreid forum gaf. Wie nog geabonneerd is op dat snertblad zou nu een duidelijk signaal moeten geven dat zoiets niet kan door zijn abonnement op te zeggen. In datzelfde blad laten ze ook (alweer) Hans Bonte aan het woord: ‘Deze zwarte dag is niet het moment om met de vinger naar een geloofsgemeenschap te wijzen. Dit bruut geweld heeft niets met godsdienst te maken.’ Een uitspraak van iemand die aan president Obama mocht gaan uitleggen hoe België omgaat met terrorisme.

Al jarenlang bestudeer ik de koran en de hadith. Wie dat objectief en grondig doet, kan alleen maar vaststellen dat de islam een verwerpelijke ideologie is die geen enkele rechtsorde dan de sharia erkent en die uit is op een dictatoriale wereldheerschappij. ‘Gematigde’ moslims bestaan niet, dat zegt ook Erdogan, want dan zijn het geen moslims. Een ‘goede’ moslim, die dus handelt en leeft volgens de ‘eeuwige wetten’ van de koran, kan nooit of nooit een goed mens zijn. Een ‘goede’ moslim is in dat geval een dode moslim.

De islam is een religie van oorlog en gruwel, van onderdrukking en bloed, van geweld en onverdraagzaamheid, die zich door de schuld van collaborateurs als Merkel, Juncker, Herman Van Rompuy, Bart Staes, Hans Bonte, enz. in sneltempo over heel Europa aan het verspreiden is. Het is dan ook heel jammer dat de bommen die vandaag dood en vernieling hebben gezaaid niet in het Europees parlement tot ontploffing werden gebracht. Op die manier zou er misschien nog iets goeds uit zijn voortgekomen…

In de plaats daarvan hebben moslims alweer honderden onschuldige slachtoffers gemaakt, mensen die zich veilig waanden, maar die door de hele laffe EU-kliek in de steek zijn gelaten. Een bende hypocrieten die Europa in de uitverkoop heeft gedaan en een knieval heeft gemaakt voor een dictator als Erdogan. Als er rechtvaardigheid zou bestaan, dan zouden collaborateurs als Merkel, Juncker en Mogherini (dat huichelachtige wijf stond op de Jordaanse televisie wat krokodillentranen uit haar ijskoude ogen te persen) voor een volkstribunaal moeten verschijnen wegens hoogverraad.

Bij de VRT waren ze er als de kippen bij om te melden dat de Belgische ‘moslimexecutieve’ de aanslagen in Brussel heeft veroordeeld. En dan? Dat die executieve uit een hoop extremisten bestaat die de wet van allah boven de grondwet plaatst, weten we al lang. Als die achterbakse executieve het werkelijk meent, dan zou ze er zélf voor zorgen dat alle salafistische imams en geradicaliseerde moslims werden aangegeven bij het gerecht. Maar dat doen ze niet. Zij zijn – juist zoals onze Europese politici – ‘geschokt’. En volgende week lopen ze allemaal hand in hand door Brussel en leggen ze bloemstukjes neer op de plaatsen waar onschuldige mensen werden afgeslacht.

Wat er nu moet gebeuren? Leger en politie moeten alle moslimwijken in België huis voor huis controleren. Het zal alleen naïevelingen verbazen hoeveel wapens, IS-vlaggen en -propaganda er zullen worden aangetroffen. Alle moslims moeten – op straffe van uitwijzing – een verklaring ondertekenen waarin ze erkennen dat ze de Belgische grondwet zullen naleven. Apart islamitisch onderwijs, salafistische moskeeën, gescheiden zwemuurtjes, hoofddoeken, belachelijke ‘bourkini’s’, halal, subsidies, enz. moeten definitief worden afgeschaft of buiten de wet gesteld. De EU moet worden ontmanteld of – op zijn minst – worden herleid tot een economisch samenwerkingsverband zoals indertijd de EEG of de Benelux. De grenzen gaan opnieuw dicht en ieder land beslist zélf wie er al dan niet binnenkomt.

Heel wat Belgen hebben ook schuld aan de oorlogssituatie waarin we terecht zijn gekomen. Uit schrik om voor racist of neonazi te worden uitgemaakt, hebben ze hun mond gehouden en braafjes de andere kant op gekeken. Media en politici hebben hun ‘politieke correctheid’ en hun moreel superioriteitsgevoel zo ver doorgedreven dat iedere afwijkende mening over of kritiek op de islam onmogelijk werden gemaakt. Dag in dag uit proberen zogenaamde ‘opiniemakers’ als Bart Staes, Meyrem Almaci, Katrien Van Brempt, enz. (de lijst is eindeloos) ons een ‘schuldgevoel’ aan te praten in kranten en tijdschriften

Dat we voor onze verdediging niet op de overheid moeten rekenen, is nu wel duidelijk. Integendeel, nog maar pas hebben ze de wapenwet nóg strenger gemaakt, zodat burgers niet eens meer in staat zijn om zichzelf te verdedigen. Ze willen dat we allemaal lijdzaam ten onder gaan aan een duivelse godsdienst die de oorlog aan alle ongelovigen heeft verklaard.

Moslims moeten voor de keuze worden gesteld: onze cultuur, wetten en gewoonten aanvaarden of vertrekken. Wie dat niet doet, is een volksvijand en moet op staande voet uit het land worden verdreven, desnoods met geweld. Wie nú nog durft te beweren dat deze slachtpartij niets met de islam heeft te maken, verdient eigenlijk de dood met de kogel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s