De Witte heeft te veel noten op zijn zang!

Jozef De Witte

Wat een grap! Wat een kolossale vernedering voor ‘Jefke De Witte’, ex-directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding, die er een erezaak van maakte om jan en alleman van racisme en discriminatie te beschuldigen en zich moreel superieur waande aan zowat alle Vlamingen.

De Witte werd na nog geen jaar als intendant van het Nationaal Orkest van België aan de deur gezet omdat hij (citaat) ‘te veel noten op zijn zang had’. Hij sprak ‘de taal van de muzikanten’ niet en voelde zich ook in zijn nieuwe job blijkbaar zo verheven boven alles en iedereen dat er met hem niet samen te werken viel.

Jefke De Witte is eindelijk ontmaskerd als een omhooggevallen onbenul, een megalomane dwaas die zichzelf op een voetstuk had geplaatst van waarop hij iedereen hooghartig kon beschuldigen en aanklagen.

Deze Übermensch had al even weinig voeling met artiesten als met de gewone man in de straat. Jefke heeft immers alleen voeling met zijn eigen grote ego. Oh, wat een blamage voor deze arrogante blaaskaak !

Mijn leedvermaak kan niet meer op!

Bron: Nationaal Orkest van België zet Jozef De Witte na tien maanden aan de deur | Nationaal orkest | De Morgen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s