Verbod op onverdoofd slachten. Nu!

onverdoofd slachten

De besluiteloosheid rond het al dan niet toelaten van onverdoofde slachtingen heeft nu lang genoeg geduurd. Veel mensen, onder wie ik, worden woedend over het uitblijven van een algemeen en duidelijk verbod op deze gruwelijke, door religieuze riten, ingegeven praktijk.

Onze politici moeten hier nu meteen een einde aan maken. Dit is géén vraag, maar een eis! Vragen om deze gruwel te verbieden, doen we al jaren, maar er gebeurt NIETS. En dat komt uitsluitend door de lafheid van de meeste politici, die schrik hebben moslims en joden voor het hoofd te stoten.

ZIJ MOETEN STOPPEN MET HUN HUICHELACHTIGE POLITIEK EN EINDELIJK EEN EINDE MAKEN AAN DEZE BARBAARSHEID DIE IN EEN BESCHAAFD LAND NIET THUISHOORT!

Via deze link kunt u een protestbrief naar alle Vlaamse partijvoorzitters versturen. DOE HET A.U.B. VANDAAG NOG!

Met diervriendelijke groeten,

Koen Vermeiren

Advertenties

2 gedachtes over “Verbod op onverdoofd slachten. Nu!

 1. Als ik op de link protestmail versturen druk dan krijg ik de melding “internet gestopt” terwijl ik gewoon verbinding heb.
  Ben tegen onverdoofd slachten dus zou graag de mail willen sturen.

  Like

  1. Beste Sandra, ik geef hier de volledige link van Gaia zelf nog eens door: http://www.gaia.be/nl/campagne/onverdoofd-slachten?utm_medium=email&utm_campaign=Video%20onverdoofd%20slachten&utm_content=Video%20onverdoofd%20slachten+Version+A+CID_88cd73b2a378c5fd154009113e6f81c2&utm_source=Campaign%20Monitor&utm_term=STUUR%20HIER%20UW%20PROTESTBOODSCHAP
   Probeer eens of het werkt wanneer je die in je browser plakt. Als het niet lukt, dan kun je nog altijd via de website van Gaia zelf je mail versturen (www.gaia.be). Alvast bedankt!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s