Merkel haalt haar slag thuis

Davutoglu en Merkel
Merkel lacht nog maar alleen wanneer ze in het gezelschap is van Erdogan of van andere hoge Turkse politici.

De overeenkomst met Turkije die in Brussel wordt voorbereid, is het absolute morele dieptepunt voor Europa. Door deze ‘afspraken’ heeft de EU zichzelf in de uitverkoop gezet. De geschiedenis zal meedogenloos oordelen over deze EU-leiders die knieval op knieval maken en bereid zijn om al hun ‘hoge principes’ (vrijheid van mening, mensenrechten, enz.) zomaar te grabbel te gooien. Ronduit beschamend.

Dat ze zoiets dan ook nog als ‘een overwinning’ proberen te verkopen, getuigt van absolute minachting voor de Europese burgers. Of denken die echt dat wij allemaal zo dom zijn om niet te zien wat deze laffe EU-bende aan het doen is? Merkel heeft alweer haar slag thuisgehaald. Het moet van in het begin haar bedoeling zijn geweest om Turkije zo vlug mogelijk bij de EU te krijgen.

Zij was het die meteen naar Erdogan is gestapt, zij was de eerste die miljarden en toetreding heeft beloofd en zij was het die is blijven beweren dat Europa niet zonder Turkije kan. Ziedaar haar échte plan A.
Van bij het begin is haar zogenaamde ‘humanitaire asielpolitiek’ erop gericht geweest Turkije bij de EU te krijgen. Hoe vaak hebben we haar al niet horen zeggen dat er geen ‘oplossing’ voor het asielprobleem mogelijk is zónder Turkije? Door de laffe en kruiperige houding van mensen als Tusk, Juncker, Rutte, enz. hoeft de islam binnenkort niet meer via zijpoortjes Europa binnen te sluipen, want de voordeur zal wijd en uitnodigend openstaan.

In de mythologie werd Europa misleid door Zeus. Het verhaal herhaalt zich, maar met een andere – bijzonder gevaarlijke – hoofdrolspeler.

Advertenties

Een gedachte over “Merkel haalt haar slag thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s