Geweld, verkrachtingen, terreur, halal en sharia. Maar de Vlaming zwijgt.

islamcrapuul slaags

Dit islamitisch crapuul wordt hier door onze politici geïmporteerd en wij moeten, op straffe van voor islamofoob en racist te worden uitgescholden, de aanwezigheid van deze achterlijke moslims een ‘verrijking’ vinden. Wanneer wordt de Vlaming eindelijk wakker, en zegt hij hardop ‘neen’ tegen nog meer import van dit islamitisch gebroed? Hoeveel meisjes moeten er nog worden verkracht, hoeveel dieren moeten er nog levend de keel worden overgesneden, hoeveel vrouwen moeten nog worden uitgemaakt voor ‘hoer’ omdat ze geen chador dragen, hoeveel toegevingen moeten we nog doen in het onderwijs om deze gewelddadige en onverdraagzame bende fanatici ter wille te zijn?

Voor alle duidelijkheid: het gevecht ontstond omdat een meisje weigerde een hoofddoek te dragen, iets wat in heel wat media, onder meer Knack, zo lang mogelijk werd verzwegen. Idioot Wouter Beke heeft een oplossing: hij wil die mensen beter ‘verspreiden’ over heel Vlaanderen, want nu zijn ze verplicht om met velen samen te leven en ‘dat creëert spanningen’.

Wie heeft die oorlogszuchtige moslimbende gevraagd om naar hier te komen? Wat komen ze hier trouwens doen? Ze ontvluchten hun eigen islamitisch land omdat het er niet veilig is en komen dan in alle westerse landen hun islamitische eisen stellen: hoofddoeken, halal, onderdrukking van vrouwen, sharia, homohaat, enz.

Hoe lang blijft de Vlaming nog onverschillig wegkijken? Hoe lang gaan wij onze politici nog toestaan om meer islam over ons land te verspreiden? De politieke correctheid die men ons, via de media en het onderwijs, al decennialang heeft opgedrongen, wordt onze ondergang. Vrijheid, cultuur, mensen- en dierenrechten zijn niét vanzelfsprekend. De islamitische barbaren zijn volop bezig onze moeizaam opgebouwde waarden kapot te maken. En met de hulp van onze laffe media en onze collaborerende politici gaan ze daar ook in slagen. 

Ofwel vechten we voor het behoud van wat we hebben, ofwel gaan we gezamenlijk ten onder aan het islamitische fascisme dat ons iedere dag meer en meer bedreigt. De keuze is aan u!

 

In het asielcentrum Moorslede in Leopoldsburg zijn gisterenmiddag zo’n honderd Afghanen, Irakezen en Syriërs met elkaar op de vuist gegaan, na een discussie over een hoofddoek. En van die vechtpartij zijn nu ook beelden opgedoken, via VTM Nieuws. Daarin zie je hoe mensen met buizen, stoelen en stokken gooien, maar ook letterlijk met elkaar op de vuist gaan. Zo’n 7 mensen liepen uiteindelijk verwondingen op, een van hen moest naar het ziekenhuis.

Bron: Beelden van vechtpartij in asielcentrum tonen hoe heftig het eraan toeging

Advertenties

2 gedachtes over “Geweld, verkrachtingen, terreur, halal en sharia. Maar de Vlaming zwijgt.

  1. Het ben volledig akkoord met het feit dat de islam een groot gevaar is en een gedachtegoed waar veel extremisten zich op beroepen om hun wandaden te rechtvaardigen.
    Anderzijds keur ik ook het brutaal en onfatsoenlijk taalgebruik in dit artikel af. Het is juist dat men de problemen met naam en toenaam moet kunnen en durven verwoorden, maar ik zie dit liefst gebeuren in een kordate maar correcte, beschaafde en intelligente stijl. Ik het andere geval dreigt men ook af te glijden naar fascistische praktijken. Hier ligt volgens mij ook het verschil tussen het Vlaams Blok en de N-VA…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s