Petitie voor correcte berichtgeving in plaats van leugens

Wij eisen correcte informatie!

De manier waarop de VRT (Vlaamse Radio en Televisie) aan indoctrinatie doet en ons dag in dag uit meningen probeert op te dringen, is ontoelaatbaar voor een openbare zender. De redactie beliegt en bedriegt haar kijkers door nieuws achter te houden of te verdraaien, tot het in haar politiek correcte kraam past.

Constant voert de VRT verwerpelijke figuren op als Abou Jahjah, Rik Coolsaet, Noredine Taouil of ex-Syriëstrijders, die telkens mogen komen vertellen dat alles wat er momenteel fout gaat – radicalisering, aanslagen, geweld, enz. – eigenlijk onze schuld is.
Kritische tegenstemmen worden onderdrukt of komen niet eens aan het woord. Van een openbare zender die wordt betaald met ons belastinggeld, mag je op zijn minst objectiviteit en correcte berichtgeving verwachten. De VRT biedt niets van dat alles, maar geeft alleen gekleurd nieuws waarmee ze kijkers probeert te beïnvloeden.

De nieuwslezers, met name Martine Tanghe en Goedele Wachters, gedragen zich trouwens allesbehalve professioneel. Met hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukking tonen ze de hele tijd hun goed- of afkeuring in verband met het behandelde onderwerp. De VRT neemt ook voortdurend pro-islamitische standpunten in en blijft de onbehaaglijke waarheid over de multiculturele chaos en mislukking met alle mogelijke middelen verdoezelen.

Wij willen dat dit stopt en vragen aan minister Sven Gatz om in te grijpen. Een openbare zender die weigert de realiteit weer te geven zoals ze is, heeft geen enkele reden, zelfs geen recht van bestaan meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s