Gesprek met Wim Van Rooy

Wim Van Rooy

Rik Van Cauwelaert heeft op Actua-TV onlangs een diepgaand interview gehad met Wim Van Rooy, over diens jongste boek: Waarover men niet spreekt. Van Rooy was eerder al te gast op de Nederlandse televisie en radio, terwijl hij in Vlaanderen wordt doodgezwegen en als ‘racist’ en ‘islamofoob’ wordt gebrandmerkt.

Zijn boek, een kanjer van bijna 650 pagina’s, is bijzonder kritisch voor de islam, de doorsnee westerse media en de politieke en intellectuele elite. Van Rooy weet waarover hij het heeft, noemt alles en iedereen bij naam en staaft zijn uitspraken met controleerbare verwijzingen naar historische gebeurtenissen en talrijke binnen- en buitenlandse publicaties.

Bekijk en beluister dit bijzonder boeiende interview via deze link: Actua TV

Advertenties

2 gedachtes over “Gesprek met Wim Van Rooy

  1. Dank u wel voor de link. Het was een zeer boeiend interview -vooral omdat Van Rooy nu eens voor de verandering voluit zonder onderbrekingen zijn betoog kon doen. Ik ga de link doorsturen naar wat kennissen -in de hoop dat ze luisteren. Het opvallende is immers dat vele van mijn oude vrienden van de linkerzijde absoluut niet willen lezen en luisteren. De boeken die mij hebben vooruit geholpen (zoals o.a. de boeken van Van Rooy) weigeren ze te lezen. Misschien dat het luisteren iets beter lukt. Nogmaals bedankt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s