Een huiveringwekkende getuigenis

In deze opname (Oorlog in Keulen) is een ooggetuige aan het woord die vertelt wat er werkelijk is gebeurd tijdens oudejaarsnacht in Keulen. Niets daarvan vindt men terug in de officiële berichtgeving, waarin nog altijd wordt beweerd dat de overvallers, geweldplegers en verkrachters beslist géén asielzoekers waren. Ook al waren velen van hen in het bezit van recente migratiedocumenten. Het zoveelste bewijs dat wij worden belogen en misleid door onze media en politici. In een recent artikel in Elsevier beweert een onderzoeksjournalist dat de daders met zekerheid asielzoekers zijn. De politici én de politie van Keulen weten dat, maar willen het niet gezegd hebben. Zij maken zich meer zorgen over het imago van die moslims dan over de veiligheid van hun eigen inwoners.

Keulen 3

Dat veel van die ‘vluchtelingen’ zich bijzonder agressief gedragen, is ook vandaag (06-01-16) nog maar eens gebleken, in een opvangcentrum in het Belgische Ranst, waar meer dan honderd van die islamitische barbaren met elkaar op de vuist gingen en heel wat schade aanrichtten (zie: Het Nieuwsblad).

Dat de Duitsers zich stilaan maar zeker bewust worden van wat hun Mutti Merkel heeft aangericht, blijkt onder meer uit dit artikel: Deutsche Wirtschafts Nachrichten, waarin Merkel rechtstreeks verantwoordelijk wordt gesteld voor het geweld. Ze wordt bovendien verweten dat ze in een ‘andere wereld’ leeft, waarin ze ieder contact met haar eigen volk heeft verloren. Merkel zelf blijft ook nu eigenzinnig de Europese grenzen open houden en zei letterlijk dat de Duitsers maar eens eindelijk ‘moeten inzien dat Duitsland niet van hen alleen is’. Merkel laat haar volk volledig in de steek, trekt zich niets aan van de rest van Europa, en heeft nog maar alleen oog voor zogenaamde ‘vluchtelingen’ en voor de islam.

Mutti Merkel

Reker, de vrouwelijke burgemeester van Keulen, legt de schuld van de aanrandingen bij de slachtoffers zelf. Zij raadt Duitse vrouwen immers aan om in het vervolg vreemde mannen op minstens een armlengte afstand te houden! Wat zal haar volgende advies zijn? Dat alle (Duitse) vrouwen maar beter een boerka kunnen dragen om al die gore moslims niet te provoceren?

Henriette Reker
Henriëtte Reker

Hoe lang gaan wij de leugens en onzin van onze media, politici en (linkse) elite nog slikken? Het is overduidelijk dat onze politici niet langer in staat zijn om hun eigen volk te beschermen tegen de islamitische terreur die ons dagelijkse leven meer en meer verlamt. Een duizendkoppige menigte heeft, zonder zich iets aan te trekken van de politie, onschuldige mensen geslagen, geschopt, aangerand, bestolen en verkracht.

En nog altijd dringt het niet tot de meeste mensen door wat er aan het gebeuren is. Bekijk de opname en verspreid ze zoveel mogelijk via de sociale media.

Wie nu nog lijdzaam blijft toekijken hoe Europa naar chaos en (burger)oorlog afglijdt, is eigenlijk medeplichtig aan het barbaarse geweld dat op ons afkomt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s