Ook islamitische vrouwen prediken haat!

Dit is dus islamitisch feminisme: vrouwen in chador die oproepen om ongelovigen en joden te doden, en die moslims superieur aan alles en iedereen vinden. Zij noemen zich het uitverkoren volk, dat door allah is voorbestemd om over de wereld te heersen. De video werd in het geheim opgenomen op verschillende bijeenkomsten in Londen. Maar dit gebeurt overal in Europa!

Dit is de ‘religie van de vrede’ die alwéér tot geweld, oorlog en moord oproept. Dit zal pas stoppen wanneer WIJ zeggen dat het moet stoppen, en geen moment eerder. Maar de meerderheid van de Europeanen – hun leiders inbegrepen – omarmt nog altijd deze religie van de dood en van de onverdraagzaamheid. Het volstaat niet om een rotte plek als Molenbeek op te kuisen. Heel Europa moet worden verlost van deze haatdragende en gewelddadige ideologie, die overal waar ze aanwezig is problemen, geweld en bedreiging veroorzaakt.

Islamitische Staat (IS) een mannenzaak? Niet helemaal, zo blijkt uit een undercoverreportage die FAROEK morgen uitzendt. Een Britse journaliste ging een jaar lang undercover bij vrouwelijke aanhangers van IS die strijders ronselen om te vertrekken naar Syrië. De operatie onthult hoe de vrouwen zich organiseren en voorbereiden om te vertrekken naar Syrië.Onder de schuilnaam Aïsha en verborgen onder een sluier, zoekt de journaliste contact met aanhangers van IS in Groot-Brittannië. Ze komt terecht in een clubje van extremistische vrouwen. Via tweets en sms’en krijgt ze stap voor stap uitgelegd wat ze precies moet doen. Op verschillende bijeenkomsten zijn we dankzij verborgen camera’s getuige van vrouwelijke haatpredikers.”Dit is niet het eerste complot tegen gelovigen. Dit is niet de eerste coalitie die tegen het kalifaat gesloten wordt. Maar Allah zal ze één na één vernietigen”, horen we op een bijeenkomst van de vrouwen, ergens in Oost-Londen.

Bron: Video: Undercover op een IS-vrouwenbijeenkomst – Knack.be – Nieuws, opinie en duiding – Knack.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s