De Wever is een ‘tweezak’

Bart De Wever heeft blijkbaar nog altijd niet begrepen, of wíl niet begrijpen waarvoor de islam staat. Hij vindt dat de eigen bevolking zich op een ‘irrationele’ manier tegen de islam dreigt te keren. Irrationeel? Neen, dat stadium zijn de meeste mensen al lang voorbij. Hun afkeer van de islam en van moslims is juist héél rationeel geworden.

De Wever, die dus suggereert dat de eigen burgers niet kunnen nadenken maar alleen vooringenomen emoties hebben, gaat praten met ‘moslims die zich (alweer!) geviseerd voelen door de terreurdreiging’. Hij bedoelt: moslims die – alweer – vrezen dat ze het slachtoffer van de ‘bange blanke man (en vrouw)’ gaan worden. Dat is pas de wereld op zijn kop!

Bovendien blijft De Wever Saoedi-Arabië als een belangrijke handelspartner zien (onder meer wegens de investeringen die dat barbaarse land in de haven van Antwerpen wil doen), ook al heerst in Saoedi-Arabië de gruwelijke sharia en is dat land de belangrijkste sponsor van het internationale terrorisme. Met andere woorden: Bart De Wever is een hypocriete ‘tweezak’ die liever kiest voor economische belangen dan voor de veiligheid van zijn eigen burgers.

Bron: De Wever: “Domste wat we kunnen doen is ons op irrationele manier tegen islam keren” | Video | De Morgen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s