Europese Commissie legt legaal wapenbezit aan banden

In een tijd waarin we allemaal worden bedreigd door islamitische terreur, zou je van Europese leiders verwachten dat ze in de eerste plaats begaan zijn met de veiligheid van hun eigen burgers. Het tegendeel is echter waar. Het zijn dwazen als Merkel en Juncker die de terreur naar hier halen. Want dat er terroristen tussen de asielzoekers zitten, is nu wel bewezen.

Europese burgers wordt nu ook de kans ontnomen om zichzelf te verdedigen, want de EU heeft beslist om… de legale wapenhandel aan banden te leggen. Ja, u leest het goed: de legale handel. Alsof terroristen hun wapens ergens in de winkel gaan kopen. Wat wil Europa hier dan mee bereiken?

Het is een feit dat het ongenoegen bij de Europese bevolking almaar groter wordt. Wanneer, na de zoveelste terreuraanslag, woedende burgers in opstand zullen komen tegen hun onbekwame leiders (en dat zal vroeg of laat gebeuren), dan willen die Europese potentaten dat hun eigen volk weerloos is, zodat ieder protest makkelijk kan worden onderdrukt.

Voor alle duidelijkheid: ik ben geen voorstander van een vrije wapenverkoop, zoals in Amerika, en de wapenwet in, onder meer, België is al behoorlijk streng. Maar het zijn niet de burgers die op dit ogenblik moeten worden ontwapend, maar wel de islamitische vijand.

Bron: Europese Commissie legt legaal wapenbezit aan banden – Wereld – Knack.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s