België, broeinest van islamterreur

Ik ben beschaamd om in een land te wonen dat een paradijs voor moslimterroristen is. Onnozelaars zoals Bart Staes, Almaci, Bonte en de hele linkse meute staan alweer klaar met uitvluchten over ‘sociale achterstand’ en ‘discriminatie’. Deze linkse collaborateurs hebben bloed aan hun handen en daarmee hebben ze het imago van België in de hele wereld bezoedeld.

Waarom is België een vrijhaven voor terroristen? Omdat de islam hier al decennialang op zijn wenken wordt bediend! Moskeeën, haatimams, gesubsidieerde koranscholen, overbescherming van eeuwig klagende moslims, halal, een altijd maar strengere ‘anti-racismewet’ die iedere kritiek onmogelijk maakt, dodelijke politieke correctheid, media zoals de VRT die terroristen aan het woord laten en altijd weer dezelfde ‘experts’ die het moordende gedrag van moslims vergoelijken, tijdschriften en kranten zoals Knack, De Morgen, De Standaard waarin extremisten als Abou Jajah opruiende taal mogen spreken en de islam als ‘de religie van de vrede’ wordt voorgesteld. Als er dan toch slachtoffers vallen, ja dan is dat natuurlijk niet de wáre islam!

Teruggekeerde Syriëterroristen worden hier door dwazen als Hans Bonte met open armen ontvangen, en krijgen meteen psychische hulp aangeboden, Theo Francken laat zowat iedereen binnen en verspreidt ze netjes over het hele grondgebied, de katholieke kerk is méér met de islam begaan dan met zichzelf en een idioot in het kwadraat als Boeve (directeur katholiek onderwijs) wil leraressen met hoofddoekjes voor de klas.

En de bevolking? Die slikt en knikt, en maakt zich verder niet druk. CD&V, VLD, Groen en SP-A zijn de pleitbezorgers van de multiculturele chaos, verdedigen het onverdoofd slachten en de import van nog meer islam. Met N-VA aan het roer leek het even te veranderen, maar dat was maar héél even. De Wever blaast warm en koud, Francken loopt als een schoothondje achter Merkel aan en Bourgeois schuift gretig aan tafel bij moslimorganisaties waar halalvoedsel en thee op tafel komen.

Ik walg van onze politici die ons land hebben overgeleverd aan een vijandige ideologie die ons langzaam maar zeker naar een Derde Wereldoorlog aan het voeren is. België staat nu op de wereldkaart als het Europese centrum van de jihad. Jambon zal eens vlug Molenbeek gaan ‘schoonvegen’. Dat volstaat al lang niet meer. Heel België moet worden schoongeveegd en de islam moet als een staatsgevaarlijke religie/ideologie worden beschouwd. Als we daar tenminste nog de tijd voor krijgen.


Bron: Wereldpers noemt België een “terreurnest”: bloedbad voor Parijs, blamage voor België – HLN.be

Advertenties

Een gedachte over “België, broeinest van islamterreur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s