De naamloze vijand is onder ons

Wie een probleem wil aanpakken en oplossen, moet het eerst en vooral kunnen en willen benoemen. Ook na de recente aanslagen in Parijs gebeurt dat nog altijd niet. Je kon er gif op innemen dat iedere politicus weer ‘geschokt’ zou zijn, waarna er ronkende verklaringen volgen over ‘westerse waarden’, ‘democratie’ en de heldhaftige ‘strijd tegen IS’. De ware boosdoener – namelijk de islam zelf – blijft ook nu weer volledig buiten schot. De vele slachtoffers in Parijs zullen voor niets zijn gestorven of verminkt door het leven moeten gaan.

Zolang politici in binnen- en buitenland blijven wegkijken en de échte oorzaak bij naam weigeren te noemen, moeten we van deze beleidsmakers geen enkele hulp verwachten. Integendeel: zij laten de etterbuil die onze samenleving kapotmaakt gewoon verder woekeren. Geen enkele ‘religie’ ter wereld is de inspiratiebron van zoveel geweld, gruwel en onverdraagzaamheid. Na de herverkiezing van Erdogan heeft de Turkse regering laten weten dat ze in heel Europa gratis korans gaat verspreiden. Dit moet worden verboden, want de koran is niets minder dan het handboek van de jihad. Maar dat willen onze huidige leiders niet gezegd hebben, politiek correct en hypocriet als ze zijn. Het wordt dus wachten op politici die het woord ISLAM zullen durven uitspreken.

In geen enkel interview met vooraanstaande politici heb ik het woord ‘islam’ horen vallen. Jan Jambon gaat Molenbeek ‘schoonvegen’. Maar wie of wat gaat hij schoonvegen? Een paar ‘terroristen’ of ‘fundamentalisten’, zoals hij ze gewoontegetrouw noemt? De moskeeën, waarin dit soort monsters wordt gekweekt, laat hij ongemoeid, de koranscholen waarin de haat tegen ongelovigen er dagdagelijks wordt ingestampt blijven bestaan, de openbare tekenen van de manifeste onwil om zich aan te passen (kleding, hoofddoeken, halal…) worden niet aangepakt, de dubbele nationaliteit blijft behouden, teruggekeerde jihadisten worden ‘psychisch begeleid’ om van hun ‘trauma’s’ te genezen en hebben dan nog het lef om véél geld van de Belgische staat te eisen, de islamitische televisiezenders blijven bestaan, onze minister-president schuift gezellig mee aan tafel bij moslimorganisaties waar vlees van onverdoofd geslachte dieren op tafel komt, enzovoort.

De Nederlandse premier Rutte roept het volk op om ‘weerbaar’ te zijn. Maar het moet – helaas – worden gezegd: het grootste deel van de bevolking is helemaal niet weerbaar, en blijft braafjes politiek correct over de problemen spreken, geobsedeerd als het is door ‘extreemrechts’, ‘populisme’, ‘racisme’ en ‘islamofobie’. Politici weten zich nog altijd gesteund door dit overgrote lakse deel van de bevolking (de Gutmenschen), dat zich telkens weer van vijand vergist.

Want nog altijd zijn mensen blijkbaar niet bereid om massaal op straat te komen, om te manifesteren tegen de islamitische etterbuil die zich over heel Europa verspreidt. Iemand als Merkel is een bedreiging voor alle westerse landen. Zelfs na de aanslagen in Parijs blijft ze koppig volhouden dat ze ‘een persoonlijke missie’ heeft die ze, desnoods tegen alles en iedereen in, zal uitvoeren. Wat krankzinnigen met een missie teweeg kunnen brengen, leert ons de geschiedenis, en dan vooral de Duitse.

Na de slachtpartij in Parijs zien we weer duizenden mensen met kaarsjes en theelichtjes door de straten gaan. Ze leggen knuffels en bloemen op de plaatsen waar onschuldigen genadeloos werden vermoord, en binnenkort komt er ongetwijfeld weer een netjes georganiseerde optocht waarin iedereen ‘Charlie’ of ‘Paris’ is. Hartverwarmend en goedbedoeld, maar hopeloos naïef. Al deze brave en ‘serene’ acties – zoals de media ze graag noemen – zullen geen enkele volgende aanslag verijdelen.

Dat zal alleen gebeuren wanneer de islam als zodanig uit onze maatschappij wordt geweerd. En dan heb ik het niet alleen over die vele fundamentalisten, maar over álle moslims, ook de zogenaamd ‘gematigden’. Het wordt de hoogste tijd dat ook die kleur bekennen: of ze blijven hun moordende ideologie trouw – en dan zijn ze onze vijand die met alle mogelijke middelen moet worden bestreden – of ze zweren hun gewelddadige koran af, en keren zich openlijk tégen hun ‘religie van de vrede’. Een andere weg is er niet meer.

Ook het volk moet nu kiezen: ofwel de kant van de pro-islamisten die, onder het mom van progressiviteit en verdraagzaamheid onze hele westerse wereld mee in de vernieling helpen, ofwel die van de democratie en de verlichting. Wie nu nog weigert te kiezen, wordt in feite medeplichtig aan de vele bloederige moordpartijen die ongetwijfeld nog zullen volgen.

Hieronder vindt u een (bewerkte) mohammedcartoon die al maanden voor mijn raam aan de straatkant hangt. Als ook u vindt dat het tijd wordt om vóór het vrije denken en tégen het islamitische gevaar te kiezen, kopieer de prent dan en hang ze ook op een goed zichtbare plaats aan uw raam.

Mohammed Cartoon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s