In oorlog met de islam

bataclanMerkel

Waarvoor mensen met gezond verstand al maandenlang waarschuwen is opnieuw gebeurd. De islam heeft de zoveelste slachting bijgeschreven op haar historisch palmares van moord, geweld en haat. Dit kan niet meer zonder gevolg blijven. Aangezien de Europese overheid overduidelijk niet bereid is om haar eigen bevolking te beveiligen tegen deze genadeloze vijand, zullen we het zelf moeten doen.

Mutti Merkel Hollande

De mensen zijn de provocaties van de media en van onze met de islam collaborerende politici kotsbeu. Terwijl een gevaarlijke idioot als Bart Staes (zie Knack) de eigen bevolking blijft beschimpen en uitmaken voor ‘bange blanke man of vrouw’ en een al even grote dwaas als Rutte zich haast om te roepen dat het westen zeker niet in oorlog is met de islam, maar alleen met IS, gaat de import van nog meer potentiële terroristen onverminderd door.

Een psychotische vrouw als Merkel moet – op welke manier dan ook – dringend worden gestopt, want ze sleurt in haar eentje miljoenen mensen mee de afgrond in. Nog maar enkele dagen geleden lazen we in Knack een artikel van een zekere Gert Jan Geling, een compleet geschifte ‘specialist’ (alweer) die de islam voor Europa ‘een zegen’ noemt. Rutte stond te trappelen van ongeduld om te verklaren dat we in oorlog zijn met IS, maar zeker niet met de islam. Nee, zéker niet, want dat is een ‘religie van vrede’, zoals we ondertussen allemaal dagelijks kunnen zien.

Het is genoeg geweest! Meer dan genoeg. Onze huidige generatie leiders heeft ons iedere mogelijkheid op zelfverdediging afgenomen. Wapenbezit is strafbaar gemaakt. Dus hebben alle fatsoenlijke burgers braaf hun wapens ingeleverd. Alleen, de criminelen hebben dat niet gedaan. Overal waar je gaat en staat – in de winkel, op straat, op het werk – lijkt er nog maar één onderwerp van gesprek te zijn: de islam die iedere dag een grotere bedreiging wordt. Maar wie dat hardop durft te zeggen wordt voor het gerecht gesleept. Kritiek op de islam is immers een strafbare misdaad geworden.

Iemand als Wim Van Rooy krijgt zijn boeken, over de nefaste gevolgen van de multiculturaliteit, niet meer gepubliceerd in Vlaanderen, terwijl fundamentalistisch uitschot als Abou Jajah en Delefortrie hun haatzaaiende geschriften overal kunnen en mogen publiceren. De klacht die ik bij het Centrum voor Gelijke Kansen en Discriminatie had ingediend tegen het jihad en terreur verheerlijkende boek van Delefortrie werd door het Centrum verworpen. Zij grijpen blijkbaar alleen in wanneer het om het dragen van hoofddoekjes gaat of wanneer onverdraagzame moslims zich geviseerd voelen. En wanneer is dat niet zo?

Islamieten voelen zich van nature verongelijkt en tekort gedaan, en kunnen alleen maar klagen en zagen. Asielzoekers die – zogezegd uit oorlogsgebied zijn gevlucht – zijn kwaad omdat ze geen televisie op hun kamer hebben of omdat ze geen halalvoeding krijgen. De vrouwen in de (Duitse) asielcentra worden massaal verkracht. Om de haverklap staan islamitische barbaren elkaar naar het leven. Ze hebben hun bloederige middeleeuwse oorlogen mee naar Europa gebracht, en zetten die hier gewoon voort. Ze leggen de economie plat (Calais), eisen geld van ons (of anders gaan ze ‘in staking’ of vernielen ze hun huisvesting) en weigeren de wetgeving van het gastland te respecteren. Uit recent onderzoek is gebleken dat minstens één van de jihadisten in Parijs samen met bootvluchtelingen uit Syrië terug is gekeerd naar Europa. Zelfs al zou het er maar één op de honderd zijn, dan is dat aantal voldoende om hier een waar slagveld te ontketenen. Ze kunnen immers, dankzij Mutti Merkel, gaan en staan waar ze maar willen. En eenmaal in het ‘gewenste’ land worden ze door politici zoals onze eigen Theo Francken netjes over het hele grondgebied verspreid. Wat een waanzin!

Niet alleen de islam, maar ook – en vooral – onze eigen politici zijn een grote bedreiging voor ons geworden. Dictators als Merkel, Juncker, Timmermans, Rutte, Verhofstadt, Staes, enz. zijn in mijn ogen oorlogsmisdadigers die als zodanig moeten worden berecht. Zij spuwen op de eigen bevolking en dwingen ons te leven in een bedreigende en levensgevaarlijke samenleving.

Media zoals de VRT en Knack zijn propagandamachines van islamfundamentalisten geworden. Zij laten alleen maar opiniemakers en ‘experts’ aan het woord die komen vertellen hoe ‘verrijkend’ de islam wel is en hoe extreemrechts, onverdraagzaam, populistisch en racistisch wij allemaal zijn.

Terwijl de slachtpartijen in Parijs in volle gang waren, zond TV-Eén doodleuk verder hun geprogrammeerde film uit, terwijl er op Canvas een herhaling liep van een praatprogramma met Yvan De Vadder en ‘Europakenner’ Hendrik Vos, die het met veel animo opnamen tegen Gerolf Annemans van Vlaams Belang. Overdreef Annemans niet een beetje? Ging hij toch niet te veel de populistische toer op door zo af te geven op de islam? Ondertussen werden er in Parijs onschuldige mensen koelbloedig afgeslacht door moslims!

Wij zijn op een punt gekomen dat we zelf actie moeten ondernemen. Als burgers van West-Europa zullen we op twee fronten moeten strijden: tegen de islamitische invasie én tegen onze eigen leiders die ons al lang niet meer vertegenwoordigen. Mensen die worden bedreigd, hebben het recht om zichzelf en hun geliefden te verdedigen. De overheid zal het immers niet voor ons doen, integendeel, die maakt het probleem alleen maar groter.

Zweden, waar linkse partijen de islam al decennialang omarmen, glijdt zienderogen weg in chaos en criminaliteit. Ze kennen er het hoogste aantal verkrachtingen in Europa, terwijl de Zweedse bevolking aan haar lot wordt overgelaten en stilaan een minderheid in eigen land wordt. Laat dit volkomen geïslamiseerde land een afschrikwekkend voorbeeld voor ons zijn. Duitsland zal weldra volgen. En voor de derde keer in de geschiedenis zullen ze heel Europa meesleuren in hun ondergang.

Wie bang is, krijgt ook slaag, heb ik mijn grootvader vaak horen zeggen. Het wordt dan ook hoog tijd dat de klappen niet meer alleen voor ons zijn. Als we deze islamitische invasie en de collaboratie van onze eigen politici en media willen overleven, dan zullen we ons moeten weren. De tijd van de fora, de praatprogramma’s, de lezersbrieven en het stille protest is voorbij.

Als uw leven en dat van uw kinderen u lief is, kom dan op voor onze rechten, vecht voor onze democratie en laat u niet langer imponeren door onze leugenmedia en door de politiek correcte praat van overheden die al lang niet meer aan onze kant staan.

De islam is wel degelijk de grootste, meest genadeloze vijand die ons sinds de tweede wereldoorlog bedreigt. Er is nog tijd om te reageren, maar niet lang meer. Daarom: laat van u horen! Kom op straat en dwing onze hypocriete en wereldvreemde ‘leiders’ om te luisteren naar hun eigen volk!

En wie niet luistert, die moet maar voelen.

Advertenties

Een gedachte over “In oorlog met de islam

  1. Koen zojuist je blogs doorgenomen. Ik kan me niet zo goed uitdrukken zoals jij maar mijn reactie op jeou blog. Ik ben het met je eens. Je slaagt de nagel op de kop. Fantastich wat je zegt chapeau voor je blog. Gjs rita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s