Naïevelingen versus leugenaars

Het Nieuwsblad

Achter dit (wazige) gezicht schuilt inderdaad een héél andere vrouw.
Achter dit (wazige) gezicht schuilt inderdaad een héél andere vrouw.

Tatiana Wielandt (22) en haar schoonzus Bouchra Abouallal waren met hun echtgenoten Nourredine Abouallal en Saïd El Morabit naar Syrië vertrokken. Beide mannen, die leden waren van de terroristengroepering Sharia4Belgium, hadden zich aangesloten bij Islamitische Staat. In hun ‘strijd tegen de ongelovigen’ zijn ze gesneuveld. Sindsdien worden ze in het kalifaat vereerd als martelaren.

De twee achtergebleven weduwen zijn kort daarna hertrouwd en werden (opnieuw) zwanger. In januari 2014 zijn ze allebei teruggekeerd naar België. Zelf noemden ze dat ‘ontsnapt’. Ze werden hier meteen opgevangen door de familie Abouallal én door de Belgische sociale diensten, die alles hebben geregeld voor hun opvang en bevalling. In ruil moesten ze wel hun radicaal islamitische opvattingen afzweren, wat ze ook hebben gedaan. Ze werden daarbij ‘geholpen’ door de dienst deradicalisering, die met belastinggeld is opgericht.

Het is duidelijk dat onze naïeve sociale diensten niet bekend zijn met het islamitische begrip ‘taqiyya’, dat een moslim toestaat te liegen en te bedriegen wanneer hij zijn religie moet ‘beschermen’. Uiterlijk mag hij of zij dan schijnbaar toegeven aan de ‘ongelovige’, die hij/zij innerlijk wel moet blijven haten. Dankzij de hulp van de Belgische sociale diensten bevielen beide weduwen, waarna ze ook nog eens alle postnatale zorgen ontvingen. De treurende weduwen hebben bijna anderhalf jaar geprofiteerd van die zorgverstrekking, terwijl het ondertussen almaar duidelijk werd dat ze in het geheim contact bleven houden met Belgische terroristen in Syrië. Maar onze goedgelovige overheid en sociale diensten leken zich daar niet aan te storen. Taqiyya dus. Iets waar de nutteloze dienst deradicalisering blijkbaar nog nooit van heeft gehoord.

Onlangs zijn beide terroristenvrouwen, mét hun kinderen, terug naar Syrië vertrokken. Ze waren dus enkel en alleen naar België teruggekeerd om hier veilig te kunnen bevallen en te profiteren van onze sociale diensten.

Het toppunt is nu dat de familie Abouallal heel boos is op het Belgische gerecht en op de politie, want die hadden de vrouwen moeten tegenhouden… Het zoveelste bewijs dat moslims alleen maar kunnen klagen en zich verongelijkt voelen. Als ouders hadden zij de verantwoordelijkheid om over hun dochters en kleinkinderen te waken, maar dat hebben ze niet gedaan. Het is alweer allemaal de schuld van die slechte Belgen, die als naïeve dwazen van zich hebben laten profiteren.

De zoveelste illustratie van hoe ons sociaal stelsel bewust wordt misbruikt door islamisten die vinden dat ze alle ‘ongelovigen’ mogen beliegen en bedriegen. Schone schijn aan de buitenkant; haat, minachting en ondankbaarheid aan de binnenkant.

Dat is wat naïef en dwaas Europa vandaag massaal importeert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s