GroenLinks, PvdA, VVD, Kuzu/Öztürk stemmen TEGEN motie kindhuwelijken | E.J. Bron

In onze westerse landen is pedofilie (gelukkig) strafbaar. Maar alweer wordt er een uitzondering gemaakt voor de moslims die met kindbruidjes zijn getrouwd. Zowel GroenLinks, PvdA, VVD als de twee Turkse malloten Kuzu en Öztürk weigeren een motie TEGEN islamitische kindhuwelijken mee goed te keuren. Al die partijen zijn dus voorstanders van pedofilie, zolang die walgelijke daad maar door moslims wordt gepleegd. Dieren folteren en onverdoofd de keel oversnijden, mag evenmin. Behalve moslims (en joden), want die krijgen daarvoor wél toestemming.

Ik hoop maar dat de kiezers van GroenLinks, PvdA, VVD en van dat koppel Turken goed zullen onthouden waarvoor hun partijen staan, namelijk voor pedofilie! Het morele fatsoen bij de meeste politici is zo ver zoek als het om de islam gaat, dat ze zelfs bereid zijn seks van oude(re) mannen met minderjarige meisjes te tolereren. Want dat hoort immers allemaal bij die ‘verlichte’ islam…

Verspreid dit nieuws zoveel mogelijk mensen, opdat iedereen zou weten wat voor lage en verachtelijke principes voornoemde politieke partijen huldigen. Wie ook maar enig ethisch besef en gezond verstand heeft, stemt NOOIT meer op deze schandalig-hypocriete politici, want het zijn verdedigers van seks met kinderen, van pedofilie en van een barbaarse islamitische traditie die in het Westen niet thuishoort.

Bron: GroenLinks, PvdA, VVD, Kuzu/Öztürk stemmen TEGEN motie kindhuwelijken | E.J. Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s