Europa ten dode opgeschreven

Van Rompuy

Niet alleen aan de groeiende waanzin van Europese leiders, maar ook van ex-leiders zoals Herman Van Rompuy, lijkt geen einde te komen. Van Rompuy betreurt maar één ding, namelijk dat hij tijdens zijn regeerperiode als EU-voorzitter niet méér ‘vluchtelingen’ naar hier heeft gehaald (zie Van Rompuy). Zou Van Rompuy jaloers zijn op Merkel haar nominatie voor de Nobelprijs voor de Vrede? Die man is gewoon knettergek!

Ondertussen staan Merkel, Hollande en nitwit Verhofstadt in Straatsburg te roepen om méér Europa (zie: Méér Europa!). Zijn die mensen iedere zin voor realiteit kwijt? Mutti Merkel alvast wel, want zij blijft gewoon doorgaan zoals ze bezig is. Ze heeft namelijk ‘een plan’ en niemand zal haar kunnen beletten dat uit te voeren (zie Mutti Merkel). En heel Europa moet haar dus maar volgen in dat gevaarlijke avontuur? West-Europa alleszins wel. Ze gaan nu zelfs ieder schip dat drenkelingen opvist een royale vergoeding geven (zie Knack). Wedden dat binnen de kortste keren mensensmokkelaars hun eigen slachtoffers gaan ‘redden’, zodat ze twee keer kunnen incasseren?

Als het van de West-Europese leiders afhangt dan is het duidelijk: de EU-lidstaten zullen zó hard worden gechanteerd en de burgers ervan zo zwaar onder druk worden gezet tot ieder land bereid zal zijn het laatste restje soevereiniteit op te geven. Want dáár is het die EU-tirannen om te doen! Afgezien van hier en daar wat gemor en opstootjes blijft de brave EU-burger het blijkbaar allemaal slikken. Alsof hij lijkt te denken: ‘het zal mijn tijd wel duren…’. Hoe fout deze afwachtende houding is, zal spoedig blijken.

Teken daarom de petitie op Care2: Stop de asielstroom NU!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s