Verontrustende cijfers over geweld in Duitse opvangcentra

Het zal nog véél erger worden, en dat hebben we allemaal te ‘danken’ aan ‘Mutti Merkel’ die van de Heer een missie moet volbrengen, zoals ze zelf beweert. Wij worden in Europa ‘bestuurd’ door gevaarlijke gekken!

Nieuwe politiecijfers laten een toename van geweld zien in Duitse asielzoekerscentra.

Bron: Verontrustende cijfers over geweld in Duitse opvangcentra – Elsevier.nl

Advertenties

2 gedachtes over “Verontrustende cijfers over geweld in Duitse opvangcentra

  1. Dit geweld zal zich verbreiden over Europa als dit zo doorgaat. Maar dat mag niet gezegd worden. Mevrouw Merkel wil zelfs kritiek op de islam strafbaar maken. Begin me af te vragen welk geloof mevrouw Merkel aanhangt. Dus alle geloven mogen beledigt worden maar niet de islam. Zegt genoeg he! Het is gewoon schandalig wat er nu gebeurt, de politici zijn laffe landverraders die helemaal niet aan de bevolking denken. Vandaag gehoord op journaal dat er 1 miljard euro naar Turkije gaat zodat ze de opvangcentra daar beter kunnen maken zodat ze dan niet naar Europa komen. Erdogan stuurt ze zelf naar Europa! Het is toch een lachertje wat Brussel doet. Maar voor onze ouderen is er geen geld! Kinderopvang duurder, zorg duurder, meer belastingen enz enz. Dat is de toekomst van de autochtoon, die mag voor dit alles betalen! Weg met deze politici! Het volk moet in opstand komen! Maar ja, we hebben het waarschijnlijk nog te goed. Geloof in de toekomst? Ik weet het niet en ik zie het heel zwart in voor de jeugd.

    Liked by 1 persoon

    1. Ja, Sandra, ik vrees ook dat het vooral de volgende generatie gaat zijn die de zwaarste gevolgen zal dragen van het onbegrijpelijke wanbeleid van onze ‘leiders’. Het ziet er niet goed uit.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s