Hypocriete Bianca Debaets

Schijnheilige Debaets
Schijnheilige Debaets

Debaets en werelddierendag

Staatssecretaris van Dierenwelzijn, Bianca Debaets, heeft er dit jaar alles aan gedaan om Brusselse moslims tijdens hun bloederig offerfeest hun gang te laten gaan. Zij vindt het niet kunnen dat wetten inzake dierenwelzijn de ‘vrijheid’ van religie in de weg staan. Er werden processen en petities tegen haar beslissing opgestart, en de Raad van State gaf een negatief advies over haar toelating voor onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren. Desondanks bleef Debaets bij haar besluit en ging ze tegen de nieuwe (Vlaamse) wetgeving van Ben Weyts (N-VA) in.

Dit hypocriete mens heeft op 4 oktober, ter gelegenheid van werelddierendag, in Brussel een soort beurs geopend, “Dieren in de stad”. Het is een schande dat iemand die nog maar pas gruwelijk dierenleed heeft toegelaten en zelfs bevorderd zich nu opwerpt als een verdedigster van dierenrechten.

Weg met dat walgelijke mens!

Advertenties

Een gedachte over “Hypocriete Bianca Debaets

  1. Mevrouw Debaets is inderdaad heel hypocriet. Deze dame zit er echt niet voor het dierenwelzijn. Deze dame probeert alleen maar vriendjes te maken en is een slappe lafaard. Zoals jullie zeggen, een walgelijk mens.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s