Duitse vluchtelingenfamilie weigert woning omdat makelaar vrouw is

Een vrouwelijke makelaar die in het Duitse Bad Kreuznach onlangs aan een, volgens hun eigen zeggen Syrische, vluchtelingenfamilie een te huur staande woning wilde tonen, kreeg van de mannelijke ‘vluchtelingen’ te horen dat ze weigerden met haar het huis te bezichtigen. Ze eisten een mannelijke makelaar.

Omdat de vrouw daar niet aan toegaf, wordt ze nu door ‘fatsoenlijke’ Duitsers op Facebook uitgescholden voor ‘nazihoer’. Ze heeft het immers ‘aangedurfd’ om niet meteen in te gaan op een islamitische eis! Meer en meer mensen – ook in België – komen tussen hamer en aambeeld te zitten. Aan de ene kant de almaar eisende en dreigende islam, aan de andere kant de met de moslims heulende ‘Gutmenschen’ die in iedereen die er anders dan zij over denkt een racist, neofascist en islamofoob zien.

Sinds de Tweede Wereldoorlog is de westerse democratie nog nooit zo in gevaar geweest. Wie nog altijd denkt dat dit systeem eindeloos rekbaar is, getuigt van een onverantwoorde naïviteit. Tolerantie tegenover onverdraagzaamheid (in dit geval de islam) zal op den duur dodelijk blijken voor het politieke systeem dat voor velen iets ‘vanzelfsprekends’ lijkt te zijn. Wanneer dat inzicht komt, zal het echter te laat zijn.

Bron: Duitse vluchtelingenfamilie weigert woning omdat makelaar vrouw is | ThePostOnline

Advertenties

Een gedachte over “Duitse vluchtelingenfamilie weigert woning omdat makelaar vrouw is

  1. Respect voor deze makelaar. Hoe durfen ze haar een nazihoer te noemen. Wat een schoften. En mevrouw Merkel blijft maar beweren dat de islam bij Duitsland hoort? Hoe dom zijn de mensen aan het worden?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s