Bourgeois wil nieuwkomers ‘eed van trouw’ laten afleggen

Bourgeois

Eerst waren het er een paar honderd, dan een paar duizend, nu zijn het al minstens 20.000 erkende vluchtelingen die Vlaanderen wil opnemen. Sinds minister-president Bourgeois tijdens de ramadan met de moslims uit eten is gegaan, heeft hij een zware klap van de molen gekregen.

Hij wil die 20.000 een ‘eed van trouw’ laten ondertekenen, waarin ze beloven zich te zullen houden aan onze wetten en waarden. Ze mogen dus bijvoorbeeld geen vrouw in minirok lastig vallen, aldus Bourgeois. Meer dan een symbolisch vodje papier is dat echter niet, volgens de man die beweert ‘tot zijn laatste snik te zullen vechten’ om onze westerse waarden te verdedigen. Als de moslims zich er niet aan houden, tja dan is daar weinig tegen te doen. Vandaar dat Bourgeois nog maar eens miljoenen wil uittrekken voor de inburgering van mensen die – dat is genoegzaam bewezen in het verleden – pertinent weigeren om zich aan te passen.

Ben Weyts (N-VA) is een man van zijn woord in wie ik nog altijd vertrouwen heb. De rest van de N-VA is al even erg als alle andere partijen die België en Europa, zonder inspraak van de burger, aan de islam uitleveren.

Bron: Bourgeois wil nieuwkomers ‘eed van trouw’ laten afleggen – HLN.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s