“Waarover men niet spreekt” – Wim van Rooy

Wim Van Rooy heeft een vervolg geschreven op zijn succesboek De malaise van de multiculturele samenleving (2008), getiteld: ‘Waarover men niet spreekt’. Het boek zou aanvankelijk bij uitgeverij Pelckmans verschijnen, maar uiteindelijk bleek de uitgever te laf om het ook te publiceren. Hij pleegde eenzijdig contractbreuk omdat hij het boek ‘te beledigend vond voor de islam’. Het boek is helemaal niet beledigend; maar biedt wel een haarscherpe en kritische analyse van de zogenaamde ‘religie van de vrede’, die zowat overal in de wereld alleen maar oorlog en verderf zaait. Van Rooy noemt alles en iedereen bij naam, en staaft zijn beweringen met controleerbare bronnen en verwijzingen.

‘Waarover men niet spreekt’ is een boek dat iedereen zou moeten lezen, omdat het de ware aard van een als religie vermomde ideologie van onverdraagzaamheid en veroveringsdrang blootlegt. Wie dit nieuwe boek van Wim Van Rooy heeft gelezen, zal later niet meer kunnen zeggen dat hij of zij ‘het niet heeft geweten’.

Bron: “Waarover men niet spreekt” – Wim van Rooy | E.J. Bron

Advertenties

2 gedachtes over ““Waarover men niet spreekt” – Wim van Rooy

  1. Bedankt voor het plaatsen van dit artikel. Ikzelf geef geen cent meer uit om een Knack (of consoorten) te kopen, maar ik lees het wel -en wordt er gewoon depressief van. De wollen deken van het correcte denken verstikt alles. Wim van Rooy mag toch nog eens aan het woord komen. Hij heeft duidelijk geen zin meer om diplomatisch te zijn en zegt waar het op staat. Veel te verliezen heeft hij toch niet meer omdat hij net zoals alle islamcritici al verketterd is -denk aan Koenraad Elst…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s