We importeren onze eigen vernietiging

Onder druk van de arrogante en machtsgeile Angela Merkel wordt Europa overspoeld door moslims, met maar één doel: het verspreiden van de islam over de hele wereld. Onze Europese en nationale leiders hebben zich afgekeerd van hun eigen bevolking en lijken wel geobsedeerd door deze intolerante en gevaarlijke ideologie die zich als een virus over heel het Westen verspreidt.

Zowat alle politici en officiële media steunen hen daarin. De weerstand zal dus van de bevolking zélf moeten komen. Oost-Europa, dat een geschiedenis heeft van gewelddadige onderdrukking, door het communisme én door de Turken, reageert op de enig mogelijke manier om dit oprukkende gevaar te keren. Maar de Oost-Europeanen hebben dan ook leiders die opkomen voor hun volk, hun (verworven) vrijheid en hun cultuur.

In West-Europa hebben we alleen maar een laffe en collaborerende elite, met Merkel voorop, die ons zonder slag of stoot uitlevert aan ‘de religie van de vrede’, die overal waar ze zich vestigt niks anders dan dood en verderf zaait.

Bron: We importeren onze eigen vernietiging | E.J. Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s