Duitsland sleept Europa mee naar de afgrond

In plaats van een open debat over het Europese migratiebeleid komt de Duitse regering met chantagepolitiek. Het Duitsland van Mutti Merkel toont meer en meer zijn ware gelaat. Europese lidstaten die weigeren de duizenden asielzoekers mee op te vangen die Merkel in haar dwaasheid heeft uitgenodigd, zullen worden beboet en geen subsidies meer krijgen. Het is niet de eerste keer in de geschiedenis dat Duitsland zijn wil aan Europa probeert op te dringen. De twee vorige keren draaide dat telkens uit op een wereldoorlog. Merkel is goed op weg om er een derde te ontketenen. Ze doet me trouwens meer en meer denken aan Adolf Hitler tijdens zijn laatste dagen in zijn Berlijnse bunker. Ook hij wilde het gehele Duitse volk meeslepen in zijn eigen ondergang. Stuurt Merkel op hetzelfde aan? Het lijkt er in ieder geval sterk op.

De Europese lidstaten staan nu voor een heel belangrijke keuze: blijven ze Merkel in haar Untergangspolitiek steunen, of kiezen ze de kant van Hongarije, Polen en andere Oost-Europese landen? Voorlopig ziet het ernaar uit dat onze Europese leiders er nog altijd de voorkeur aan geven om collectief zelfmoord te plegen en het grondgebied van hun lidstaten zonder slag of stoot over te leveren aan de islam. Alleen de burgerbevolking kan dat wellicht nog keren, maar blogs, zoals deze, of facebookpagina’s zullen dan echt niet volstaan. Als het van Merkel afhangt, wordt iedere kritiek op de islam en de multiculti binnenkort trouwens strafbaar gemaakt. De bevolking moet massaal op straat komen en het ontslag eisen van haar onbekwame en laffe leiders. De Polen hebben onlangs het goede voorbeeld gegeven.

Waar wachten wij op? Hoelang gaan we nog zwijgend toekijken hoe Europa, onder druk van een megalomaan en arrogant Duitsland, wordt verkwanseld aan een achterlijke ideologie als de islam?

Hoe vlugger Europa wordt ontbonden en de naties hun soevereiniteit opnieuw terugkrijgen, hoe beter. Dit Europa brengt ons alleen maar ellende – en binnenkort wellicht ook oorlog.

Bron: Duitse machtspolitiek kan zomaar het einde van EU inluiden – Elsevier.nl

Advertenties

Een gedachte over “Duitsland sleept Europa mee naar de afgrond

  1. Mevrouw Merkel is een machtsbeluste vrouw die haar wil aan heel Europa wil opleggen. De laffe politici die achter haar aan lopen zijn onwetende slappelingen. De vroegere oostbloklanden weten maar al te goed waar dat vroeger toe geleid heeft. Denk dat de opstand daar vandaan moet komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s