Blijf van mijn schaap!

Moslimbetoging vóór onverdoofd slachten

Zelfs wanneer in naam van de islam de gruwelijkste misdaden worden gepleegd, hoor of zie je zelden of nooit moslims protesteren. Dat doen ze alleen, en dan meestal massaal en wereldwijd, wanneer er hier of daar weer eens een spotprentje in een krant verschijnt. Óf wanneer ze niet krijgen wat ze willen. Op zaterdag 19-09 betoogden een 600-tal moslims in Brussel onder de slogan: ‘Touche pas à mon mouton’. Ze zijn kwaad en voelen zich – uiteraard alweer – zwaar beledigd en gediscrimineerd omdat ze dit jaar geen weerloos dier onverdoofd de keel mogen oversnijden.

Volgens de organisator van de betoging, Mustapha Chairi, voorzitter van het ‘Collectief tegen islamofobie’, is het immers niet ‘wetenschappelijk’ bewezen dat dieren lijden wanneer ze onverdoofd worden geslacht. Ben ik een islamofoob wanneer ik zeg dat de islam een paar eeuwen achterop hinkt op wetenschappelijk gebied? Zo ontkennen ze bijvoorbeeld nog altijd de evolutieleer en houden ze vast aan het middeleeuwse geloof dat het de zon is die om de aarde draait.

Dat wij, Belgen, stilaan maar zeker tweederangsburgers aan het worden zijn in eigen land, is ook nog maar eens bewezen. De moslims mochten gedurende twee uren het Brusselse Albertinaplein bezet houden.

Een tegenbetoging werd door de politie echter geweigerd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s