Angela Merkel verdedigt de islam door dik en dun

Gesprek met Angela Merkel

U ziet hier een fragment uit een gespreksavond, waarop Duitse burgers vragen mochten stellen aan Mama Merkel. Een vrouw in het publiek zegt dat ze almaar meer angst krijgt door de massale komst van (overwegend islamitische) asielzoekers en vraagt of Duitsland niet te veel aan islamiseren is.

Het antwoord van Merkel is hallucinant. Zij vindt dat het Europa is dat veel van het huidige terrorisme in het Midden-Oosten heeft veroorzaakt, en herhaalt dat de islam tot Duitsland behoort. Angst vindt ze bovendien een slechte raadgever. Als de Duitsers de invloed van de islam willen beperken, dan moeten ze, volgens Merkel, zelf maar wat meer naar de kerk gaan en ‘in dialoog’ treden met de moslims die hun religie wél ernstig belijden.

En als kers op de taart: ‘Wie zijn wij om de jihad te veroordelen?’ vraagt Merkel zich af, doelend op de wereldoorlogen die Duitsland heeft veroorzaakt. Blijkbaar loopt Angela Merkel met een trauma rond, waar heel Europa nu voor moet boeten.

Dat ze volop bezig is met het voorbereiden van een nieuwe oorlog in Europa, lijkt haar volledig te ontgaan. En juist zoals in de jaren ’30 lopen zowat alle Europese leiders haar als slippendragers achterna. Niemand heeft blijkbaar iets geleerd van de geschiedenis. Het ziet ernaar uit dat Duitsland voor de dérde keer een wereldbrand aan het veroorzaken is, met instemming van een stel idioten zoals Juncker, Rutte of Verhofstadt die hun wil aan heel Europa willen opdringen.

De Duitse vrouw die tegen Merkel zei dat ze in angst leeft, drukt ongetwijfeld een gevoel uit dat veel mensen in Europa vandaag hebben. En met reden. Het is immers niet alleen de islam waarvoor we schrik moeten hebben, maar ook – en vooral – voor onze leiders die hun eigen bevolking steeds meer en openlijker minachten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s