In Duitse asielcentra worden vrouwen massaal verkracht

Brief Duitse asielcentra

Over bovenstaande brief zul je in de officiële media weinig of niets horen. Hij werd door vier bezorgde vrouwenorganisaties geschreven (dus niet van het soort gefrustreerde en vuilgebekte ‘feministen’ als Anja Meulenbelt of Kristien Hemmerechts) om aan te klagen dat in het grootste Duitse asielcentrum vrouwen geregeld worden verkracht of tot prostitutie worden gedwongen. Ik heb de eerste alinea’s even vrij vertaald (zie ook Elsevier):

De almaar toenemende stroom van vluchtelingen heeft tot gevolg dat de situatie in het asielcentrum van Giessen voor vrouwen en meisjes er niet op verbetert. Het onderbrengen van vrouwen en meisjes in ruimtes met slechte sanitaire voorzieningen en niet afsluitbare kamers – om maar enkele ruimtelijke factoren te noemen – verhoogt hun weerloosheid tegenover de aanwezige mannelijke asielzoekers, die vrouwen als ondergeschikte wezens en als ‘loslopend wild’ beschouwen. Als gevolg hiervan worden er talrijke verkrachtingen en seksuele aanrandingen vastgesteld. Er is zelfs sprake van gedwongen prostitutie.

Het moet duidelijk worden gezegd dat het hier niet om uitzonderlijke gevallen gaat.

Niet alleen vrouwen, maar zelfs kinderen, maken melding van aanrandingen, ook al gaan ze volledig gekleed slapen. Ze durven ’s nachts nog amper naar het toilet te gaan omdat ze op weg ernaartoe worden overvallen en verkracht. Zelfs overdag is het voor de meeste vrouwen in het kamp niet veilig. (…)

Bovendien bevechten Somalische en Albanese bendes elkaar in het centrum op leven en dood. Dit is dus het soort volk dat door Mama Merkel & co massaal naar Europa wordt gelokt met allerlei beloftes en als een ‘verrijking’ voor onze maatschappij en cultuur wordt beschouwd. Dit zijn de ‘vluchtelingen’ die nog maar pas aan het oorlogsgeweld zijn ontsnapt, maar die het niet kunnen laten om elkaar naar het leven te staan en weerloze vrouwen te mishandelen en te verkrachten. Dit zijn de door de (linkse) media en politici zo op de handen gedragen moslims, die vrouwen als ‘loslopend wild’ beschouwen en waarmee Merkel zo graag op de foto gaat. En die moeten onze economie en onze pensioenen komen redden?

Als vrouwen zelfs in gesloten en bewaakte asielcentra niet meer naar het toilet kunnen gaan zonder dat ze worden aangerand en verkracht, dan vraag ik mij af wat er gaat gebeuren wanneer die mannelijke islamieten in onze straten worden losgelaten.

Mama Merkel heeft Europa opnieuw de oorlog verklaard. De Duitsers gaan hem deze keer echter niet zelf voeren. Daarvoor hebben ze al die arme, zielige moslims ingevoerd.

Advertenties

Een gedachte over “In Duitse asielcentra worden vrouwen massaal verkracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s