Tegen onverdoofd slachten

http://www.knack.be/nieuws/belgie/ritueel-slachten-in-belgie-wie-verbiedt-wat/article-opinion-592693.html

Lees toch eens wat Khalid El Jafoufi, die islamitische dierenbeul, allemaal in Knack mag schrijven! Gewoon walgelijk. Hoe kan het dat er in de 21e eeuw nog moet worden gediscussieerd over het folteren van dieren. IK ROEP IEDEREEN OP OM HET OFFER’FEEST’ ZOVEEL MOGELIJK TE BOYCOTTEN EN OM METEEN AANGIFTE TE DOEN BIJ DE POLITIE INDIEN ER IN UW STAD, GEMEENTE OF DORP RITUEEL WORDT GESLACHT. Ook besturen of politici die dit nog toelaten overtreden de wet. Het is genoeg geweest met die moslimbarbaren die zo graag kelen oversnijden, zowel van dieren als van mensen!! Belgen, laat nu, godverdomme, eindelijk eens zien dat we in ons land niet langer eisen van religieuze fanaten uit de middeleeuwen accepteren!!!

Belgen die voor dit islamitische gruwelfestijn schapen verkopen aan moslims zouden zich diep moeten schamen en zijn geen haar beter dan deze barbaren! Onderteken daarom mee de petitie tegen onverdoofd slachten.

http://www.petities24.com/tegen_onverdoofd_slachten

Maar liefst veertig moslimorganisaties hebben minister Weyts aangeklaagd omdat hij alle tijdelijke slachtvloeren tijdens het naderende offer’feest’ heeft verboden.

http://www.knack.be/nieuws/belgie/moslimorganisaties-vragen-intrekking-onwettige-beslissing-onverdoofd-slachten/article-normal-592159.html

De moslims tonen hierbij hun ware gelaat: ze vragen niet, maar EISEN en DREIGEN wanneer ze hun zin niet krijgen. Ze willen zelfs dat Weyts hun gruwelijk, bloederig ‘feestje’ laat erkennen als een ‘Vlaamse traditie’! Ja, u leest het goed: een Vlaamse traditie. De reden hiervoor is natuurlijk weer even achterbaks als idioot. Door die erkenning zouden de moslims de Europese regelgeving in verband met tijdelijke slachtvloeren kunnen omzeilen, en hun barbaars ritueel tóch kunnen laten doorgaan.

Ondanks het ingevoerde verbod van Weyts, zijn er toch nog altijd politici en stadsbesturen die zich daar niets van aan trekken en die de moslims hun zin willen geven. Bianca Debaets (CD&V), Brussels staatssecretaris voor (nota bene) Dierenwelzijn, kiest de kant van de moslims en ook Wim Dries (CD&V), burgemeester van Genk heeft alles al in gereedheid gebracht om tegemoet te komen aan de bloeddorst van de moslims. Voor alle duidelijkheid: deze (CD&V-) politici zijn daarmee in overtreding en kunnen dus worden aangeklaagd! Ook de stad Turnhout was zinnens om dit jaar opnieuw tijdelijke slachtvloeren ter beschikking te stellen, maar na een klacht bij de politie van Turnhout zijn ze daar van teruggekomen en hebben de aankondiging van hun officiële stedelijke website verwijderd.

Toch is de stap die minister Weyts nu heeft gezet – hoe belangrijk ook – niet meer dan een symbool. Er vinden immers dagelijks onverdoofde slachtingen plaats in zowat alle slachthuizen van België. Ook die moeten worden verboden, zowel voor moslims als voor joden!

Wees niet hypocriet en bekijk deze opname die werd gemaakt in een slachthuis waar DAGELIJKS dieren onverdoofd worden geslacht, omdat dit goedkoper is en omdat er een stijgende vraag naar ‘halal’ is: Onverdoofde slachtingen.

Informeer u alvast goed in uw eigen dorp, stad of gemeente of er tijdelijke slachtvloeren ter beschikking worden gesteld. Indien dat zo is, dan hoeft u alleen maar de politie te verwittigen die vervolgens moet ingrijpen. Ook wanneer u weet heeft van thuisslachtingen kunt u naar de politie stappen en de overtreders aangeven. Onverdoofde slachtingen zijn wreed en barbaars, maken deel uit van een oud religieus ritueel waarvoor alternatieven bestaan, zijn zeker géén Vlaamse traditie en zijn bovendien ook nog eens verboden en strafbaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s