Oproep aan alle vleeseters

Door de slechte en verderfelijke invloed van de islam die op alle plaatsen waar hij neerstrijkt (en dat is tegenwoordig bijna overal) zijn eisen stelt, is het zo ver gekomen dat bijna alle slachthuizen dagelijks onverdoofd (‘halal’) slachten. De meeste vleeseters zijn zich daar misschien niet van bewust, of – wat ik veeleer denk – willen het gewoon niet weten. Aan al diegenen zou ik oprecht willen vragen om enkele minuten moed te tonen en onderstaande video te bekijken.

Daarin ziet u welk gruwelijk lijden al die dieren moeten ondergaan, omdat achterlijke religies als de islam en het jodendom dat eisen. En zij niet alleen. Want de industriële slachthuizen maken hier handig misbruik van en slachten tegenwoordig alle dieren onverdoofd, want dat is goedkoper. Het zijn afschuwelijke beelden, maar als u een vleeseter bent, dan moet u ook maar zo eerlijk en consequent zijn om te weten op welke manier dat vlees op uw bord belandt. Zodat u tenminste niet meer met het argument kunt afkomen: ‘Wir haben es nicht gewüsst’.

Een dag in het slachthuis

Heeft u gekeken? Kon u het tot op het einde aanzien zonder misselijk te worden? Duizenden dieren komen op deze weerzinwekkende manier dagelijks aan hun einde, alleen omdat wrede religies dat eisen én omdat zowat alle politieke partijen (met uitzondering van de moedige Ben Weyts en zijn N-VA) te laf zijn om hier een einde aan te stellen.

Daarom deze oproep aan alle vleeseters. Als het enigszins kan, stop dan met het eten van vlees. Het is trouwens nog veel gezonder ook. Ik ben al 35 jaar vegetariër en ben, al zeg ik het zelf, in prima conditie (dat vindt trouwens ook mijn huisarts). Indien u het toch niet kunt laten om vlees te eten, EIS dan op zijn minst dat het afkomstig is van dieren die NIET onverdoofd werden geslacht. Stem nooit meer op partijen die deze barbaarsheid weigeren te verbieden, koop geen vlees meer in supermarkten die ook ‘halal’ in hun rekken hebben liggen en dien klacht in bij de politie als u weet heeft van moslims die tijdens het ‘offer’feest thuisslachtingen willen uitvoeren.

De moslimorganisaties die een klacht hadden ingespannen tegen minister Weyts hebben immers ongelijk gekregen van de rechter (zie: Moslims versus Ben Weyts), waardoor tijdelijke slachtvloeren of thuisslachtingen effectief worden verboden.

Dát bent u – als vleeseter – op zijn minst verplicht aan al die arme dieren die het slachtoffer zijn van onze geldzuchtige en gewetenloze vleesindrustrie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s