Mama Merkel stort Duitsland en Europa in de afgrond

Mutti Merkel

Merkel heeft met haar dwaze en totaal onverantwoorde ‘asielpolitiek’ een toestand gecreëerd die niet alleen voor Duitsland, maar voor heel Europa op een ramp zal uitdraaien. Zij deed dat zonder het parlement of het volk te raadplegen, en gedroeg zich hierbij als een despoot. Wie kritiek had op haar (wan)beleid of op de islam was in haar ogen automatisch een neo-nazi. Ze ging zelfs zo ver dat ze iedere negatieve uitlating over de islam of over haar krankzinnig beleid op Facebook strafbaar wilde maken.

Nog maar enkele dagen geleden nodigde ze zowat alle moslims ter wereld uit om naar Duitsland te komen, want ze zijn daar broodnodig ‘voor de economie’. Volgens Merkel behoort ‘de islam tot Duitsland’, dat makkelijk 800.000 vluchtelingen (overwegend moslims) zou kunnen opvangen, waarna er nog eens jaarlijks 500.000 konden bijkomen. Linkse partijen en zowat alle media in Europa zongen de lofzang van ‘Mutti Merkel’, die van het ene naar het andere asielcentrum rent om ‘selfies’ met moslims te maken.

Ondertussen kan iedereen zien waartoe haar waanzin heeft geleid. De voorbije weken ging Merkel als een stuk venijn te keer tegen Oost-Europese landen die hun grenzen willen beschermen. Ook daarvoor werd ze op handen gedragen door links en door de media, die de multicultuur nog altijd als een ‘geweldige verrijking’ blijven verdedigen. Moslims – dat moet ondertussen wel duidelijk zijn – zullen zich NOOIT aanpassen. Ze eisen alleen maar meer rechten (en geen plichten), en voelen zich constant geviseerd en gediscrimineerd. De asielzoekers van vandaag die de gruwel in hun eigen islamitische landen ontvluchten, staan hier gegarandeerd morgen opnieuw om méér islam te roepen. Wie nu nog volhoudt dat de islam ‘een religie van vrede’ is en dat er géén islamitische invasie in Europa plaatsvindt, is ziende blind. Helaas zijn er dat er nog altijd heel veel.

Duitsland heeft noodgedwongen zélf zijn grens met Oostenrijk moeten sluiten, omdat het zowat onder de voet wordt gelopen door zogenaamde ‘vluchtelingen’. Door haar dwaas asielbeleid heeft ‘mama Merkel’ Europa een stap dichterbij een grote catastrofe gebracht. Voor de derde keer is het de Duitse arrogantie en machtshonger die Europa in een nieuwe oorlog dreigt te storten. Het is dan ook onbegrijpelijk dat er nog altijd zoveel politici en media staan te roepen om nóg meer migranten. Vandaag nog (14-09-15) heeft de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, verklaard dat er meer islam in Duitsland mag en moet komen. Op de vraag of hij dan niet vreest dat het land volledig gaat islamiseren, antwoordt Schäuble dat de Duitsers daar maar aan moeten leren wennen.

Ook de Europese burgers slapen rustig verder of doen alsof, vaak uit schrik om openbaar te worden verketterd als neo-nazi’s en racisten. Toch zullen onze politici pas luisteren wanneer de bevolking op straat komt en eindelijk luidkeels protesteert. Als dat niet gebeurt, dan ziet het er voor Europa bijzonder slecht uit en gaan we een toekomst van geweld en (burger)oorlogen tegemoet.

Mama Merkel, die alom werd bejubeld als de nieuwe moeder Theresa, was zelfs te laf om zelf haar gigantische misstap toe te geven. Dat heeft ze aan haar minister van Binnenlandse Zaken overgelaten. Als ze nog één greintje zelfrespect heeft, dan houdt deze pathologische vrouw de eer aan zichzelf en treedt ze af.

Teken hier de (Duitse) petitie waarin het ontslag van Mutti Merkel wordt geëist.

Petitie voor het ontslag van Merkel

Als er binnen Europa al iemand is die we moeten steunen, dan is het Victor Orban uit Hongarije die weigert slippendrager te zijn van arrogante en gevaarlijke despoten zoals Merkel en Juncker die de grootste bedreiging vormen voor de Europese bevolking en cultuur. Voor meer info over Orban, zie: Website Victor Orban.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s