Juncker haalt terroristen naar Europa

Juncker

Ziehier de dwaas die de Europese bevolking naar geweld, oorlog en islamisering drijft.

http://www.nu.nl/buitenland/4050366/is-smokkelt-militanten-in-vluchtelingenboten-europa.html

Volgens een hooggeplaatste Libische veiligheidsadviseur bevinden er zich onder de duizenden en duizenden bootvluchtelingen almaar meer terroristen, die door Islamitische Staat worden uitgezonden. En een dwaas als Juncker zorgt ervoor dat die netjes over heel Europa worden verdeeld. Ze hoeven er zelf niet eens iets voor te doen. Juncker en al die andere idioten brengen ze gratis en voor niks waar ze moeten zijn. Als het van de Europese Commissie afhangt, dan moeten alle Europese landen hun terroristische vijanden zelfs gedwongen opnemen! We kunnen alleen maar hopen dat de slachtoffers van de komende aanslagen weer niet onder de burgerbevolking zullen vallen, zoals gewoonlijk, maar dat de islamterreur zich deze keer zal richten op instellingen als het Europese parlement. Misschien dat de despoten die daar heersen, dan eindelijk gaan inzien waarmee ze bezig zijn.

De officiële katholieke kerk volgt dezelfde laffe politiek. Het Vaticaan is blijkbaar meer begaan met de erkenning van de islam en van Palestina dan met de gruwelijke vervolging van christenen, die zelfs tijdens de overtocht naar Europa door moslims overboord worden gegooid en verdronken. Een gek als Lieven Boeve (directeur katholiek onderwijs) wil moslimleerkrachten met hoofddoeken voor de klas. En er blijven maar subsidies (d.w.z. belastinggeld) naar de bouw van moskeeën stromen. Niemand lijkt bereid om het onverdoofd slachten te stoppen, want ‘dat ligt te gevoelig bij onze moslimvrienden’.

Waar zijn we mee bezig? Waarom staan wij niet eindelijk massaal op om te zeggen dat het genoeg is geweest? Dat we die islamitische barbarij en haat niet langer dulden? Is het omdat het niemand wat kan schelen? Of omdat we schrik hebben om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt? Hoe lang moeten wij, Europeanen, nog lijdzaam toezien hoe onze landen, cultuur en vrijheden worden kapotgemaakt door al degenen die de islam omarmen, en ons willen dwingen om dat ook te doen? Waarom blijven wij maar accepteren dat onze eigen veiligheid op het spel wordt gezet door Europese ‘leiders’ die we niet eens zelf hebben kunnen verkiezen?

Onze westerse landen zijn de speelbal geworden van politici die er alleen maar op uit zijn hun eigen zakken te vullen met Europees belastinggeld. Bovendien blijven ze maar miljarden Euro’s aan Griekenland geven, dat dan nog het lef heeft om allerlei eisen te stellen. Wanneer brulapen als Verhofstadt om ‘meer Europa!’ roepen, dan bedoelen ze eigenlijk nog meer macht en rijkdom voor zichzelf.

Zelfs al is het overgrote deel van die bootvluchtelingen (momenteel) geen terrorist, dan nog vormen ze op termijn een ernstige bedreiging. We wéten ondertussen immers maar al te goed dat moslims zich weigeren aan te passen en dat ze er alleen maar op uit zijn hun barbaarse ‘religie’ aan iedereen op te dringen. Van onze politici moeten we geen oplossing verwachten, integendeel – zelfs De Wever is verworden tot een collaborateur van de islam, nu hij het vele geld van een islamitische schurkenstaat als Saoedi-Arabië, waar wekelijks mensen worden onthoofd, verminkt en gefolterd, heeft geroken. We zullen het zélf moeten doen. En dat zal niet gebeuren door zwijgend toe te kijken hoe idioten als Juncker de deur wagenwijd blijven openzetten voor terroristen en een haat en geweld predikende ideologie als de islam.

De ‘kalief’ van Islamitische Staat heeft het trouwens onlangs zelf gezegd: ‘de islam is nooit een religie van de vrede geweest en zal dat ook nooit worden. Het is de plicht van iedere moslim om de ongelovigen te bestrijden en te doden.’ En volgens Erdogan, de president van Turkije, die recent door 15.000 ‘Belgische’ Turken werd toegejuicht alsof hij de nieuwe messias was, bestaan er geen ‘gematigde moslims’.

We kunnen dus niet zeggen dat we niet verwittigd zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s