IS bedreigt België en roept moslims op ons te doden

http://www.knack.be/nieuws/belgie/is-stuurt-nieuw-dreigement-naar-belgie-alles-gaat-de-lucht-in-bibliotheken-scholen-ziekenhuizen/article-normal-595445.html?

IS heeft bijzonder harde dreigementen uitgesproken tegen België. De komende dagen, weken, maanden… zullen scholen, ziekenhuizen, discotheken, bioscopen en andere drukbezochte plaatsen de lucht invliegen en iedere moslim in België wordt opgeroepen om zoveel mogelijk ‘ongelovigen’ (wij dus) te doden. De boodschap komt van een jonge terrorist die ooit in België woonde en werd persoonlijk bezorgd aan Montasser AlDe’emeh (een zogenaamde Syrië-specialist). Vreemd wel dat deze Montassar, die door de VRT en linkse politieke partijen op de handen wordt gedragen, blijkbaar in rechtstreeks contact staat met de terrorist die ons bedreigt. Hij ontving het mailtje immers via WhatsApp. De terrorist die ons allemaal dood wil, zegt er nog bij dat Europa heel binnenkort vol zal zitten met leden van Islamitische Staat. U mag twee keer raden op welke manier die Europa binnenkomen… Ze worden hier nog netjes opgevangen ook.

Montasser wijst er tenslotte nog op dat ‘iedere islamhater in België of in Europa eigenlijk een objectieve bondgenoot van Islamitische Staat is’. Een slotzin die, op een wat verdoken manier, de schuld van alles wat ons nog staat te gebeuren eigenlijk alweer BIJ ONS legt. Ik kijk uit naar de reacties van de moslims in België. Gaan zij die oproep om ons te doden veroordelen? Gaan ze zich ertegen uitspreken? Gaan ze op straat komen om te betogen tegen islamterreur? Zo lang dat niet gebeurt , moeten we eigenlijk (in de logica van Montasser) IEDERE MOSLIM die hier woont of als vluchteling arriveert ernstig WANTROUWEN. Want ‘iedere moslim is dan een objectieve medestander van IS’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s