DE ‘GRENZELOZE’ GRUWEL VAN DE ISLAM

Montasser AlDe'emeh

Montasser AlDe’emeh is zogenaamd ‘radicaliseringsexpert’ en doctoreert op een ‘studie’ over Syriëstrijders. Het is ook deze man die ze bij de VRT onmiddellijk na de gruwelijke slachtingen in Frankrijk en Tunesië aan het woord lieten om ‘een verklaring’ te geven. Het is deze man die beweert dat al die gruwel het werk van ‘enkelingen’ is, die zich gefrustreerd voelen omdat ze door het Westen worden gediscrimineerd. Het is deze man die ons, westerlingen, de schuld geeft van al die islamgruwel.

Een andere moslim, Khadija Benbrahim, die al jarenlang probeert om zich te integreren en om de islam een menselijk gezicht te geven, schrijft over de aanslagen het volgende op de website van Knack

Jaren geleden heb ik dit zien aankomen. Jaren heb ik er tegen gestreden. Zonder de minste hulp van de eigen broeders en zusters in de Islam die mij als vijandig aanzagen. Jarenlang zijn critici van de moslimgemeenschap op de korrel genomen door de progressieven, de linksen en de groenen. En het is nog steeds zo! Het is onbegrijpelijk dat de NIET-multiculturele Moslimexecutieve van België het reilen en zeilen van de hele moslimgemeenschap bepaalt. Ze draagt de doctrine van de Moslimbroederschap in zich. En dat is een “zachte” versie van ISIS. Ze hebben een andere timing maar ze willen hetzelfde: De shari’a invoeren en het kalifaat oprichten. En ze zullen blijven zeuren en zagen en de schuld bij het Westen blijven leggen waar zij het alternatief voor willen leveren. Er is geen alternatief voor de democratie! De democratie kan zichzelf verbeteren. De theocratie kan enkel teruggrijpen naar de Middeleeuwen en de mensen verbieden om zelf na te denken. Schaf hun subsidies af!!!! (…) Onvoorstelbaar dat het Westen weer de schuld krijgt voor het ongenoegen en de frustratie van “honderden” jongeren. Onvoorstelbaar dat iemand komt vertellen dat er met de overgrote meerderheid van moslims niets aan de hand is. En dat Montasser Al-De’emeh ons iets op de mouw komt spelden. Hij die ginder welkom is om verslag uit te brengen. Over het ‘geromantiseerde’ kalifaat? Heel de moslimgeschiedenis wordt geromantiseerd en bewonderd. Het is gewoon volksverlakkerij! Nooit is er kritiek geweest op radicaliserende jongeren. Nooit of te nimmer is er vanuit de moslimgemeenschap iets ondernomen om het tegen te gaan. Integendeel het wordt bijgetreden, in zekere mate geprezen. Foei foei foei! Het wordt tijd dat diegenen tussen de moslims, die hun verstand nog gebruiken gehoord worden. En dat de Moslimexecutieve wordt afgeschaft wegens dubbelspel. Uit de moslimgemeenschap moet een tegenstem klinken. Het is hoog tijd.

Welnu, Khadija Benbrahim, u heeft groot gelijk! Het is onze eigen overheid die het voor mensen zoals u, die wél willen integreren en het goed menen, onmogelijk maakt om de islam menswaardig te maken. Naar aanleiding van het komende offer’feest’, kreeg ik van de bevoegde overheid (in dit geval N-VA en CD&V) te horen dat ze ‘in dialoog proberen te gaan’ met de moslimexecutieve, die echter niet van verdoofde slachtingen wil weten. Onze overheid maakt het voor IEDEREEN moeilijk: voor goed bedoelende moslims zoals u en voor de niet-moslims (de eigen bevolking, zeg maar). De enigen die ze geen strobreed in de weg legt, zijn de intoleranten, de fanatici en degenen die ons haten. Daarbij vergeten ze dat die onverdraagzame ‘moslimexecutieve’ wel wordt betaald met belastinggeld.

DE TIJD IS AANGEBROKEN DAT WE ONZE STEM LATEN HOREN, DAT WE ‘NEEN’ ZEGGEN TEGEN POLITICI DIE WEIGEREN IN TE ZIEN WAT DE EIGEN BEVOLKING AL LANG BESEFT. ONZE POLITICI EN DE MEESTE JOURNALISTEN ZIJN LAFFE WEGKIJKERS, DIE DE ISLAM GEEN STROBREED IN DE WEG LEGGEN, MAAR DIE WEL METEEN KLAAR STAAN OM EIGEN BURGERS VOOR HET GERECHT TE SLEPEN OF AAN DE SCHANDPAAL TE NAGELEN VOOR VERMEEND RACISME.

HET IS TIJD OM ‘NEEN’ TE ZEGGEN TEGEN DE ISLAM DIE DE HELE WERELD WIL DOMINEREN EN DAARVOOR GEEN ENKEL MIDDEL SCHUWT, HOE GRUWELIJK OOK. OF IS HET WACHTEN OP DE EERSTE ONTHOOFDE POLITICUS VOORALEER ER ECHT MAATREGELEN KOMEN?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s