Bonte maakt het weer bont

http://www.demorgen.be/nieuws/vilvoordse-burgemeester-slaat-alarm-kan-veiligheid-asielzoekers-niet-garanderen-a2435735/

Vilvoorde, waar Hans Bonte burgemeester is, zit vol jihadisten, en die hebben het nu gemunt op… asielzoekers uit Syrië die ze voor lafaards uitmaken. Bonte wil geld, véél geld, om deze islamextremisten te ‘de-radicaliseren’. Vilvoorde krijgt bovendien te maken met uit Syrië teruggekeerde jihadisten, waarover Bonte het volgende zegt: ‘Talloze jongeren zijn vertrokken, komen soms gebroken terug, worden veroordeeld… Geradicaliseerde islamisten die ocharme ‘gebroken’ terugkomen en dan ook nog eens worden ‘veroordeeld’! Het lijkt wel alsof Bonte het over sukkelaars heeft met wie we allemaal medelijden moeten hebben. Sinds hij bij Obama is mogen langsgaan, heeft hij blijkbaar het licht gezien en vindt hij zichzelf een hele expert.

Hans Bonte is een van de vele politici die in de eerste plaats is begaan met het imago van de islam. Vilvoorde is voor veel inwoners stilaan een onleefbare, want bijzonder explosieve stad aan het worden. En dat kan ook moeilijk anders met iemand als Bonte aan het roer. Vilvoorde is een voorproefje van wat heel België binnen afzienbare tijd te wachten staat.

Van een heel ander kaliber zijn de uitspraken van voormalig VVD-leider Frits Bolkestein (zie:http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Bolkestein-jihadisme-heeft-alles-met-de-islam-te-maken-2676287W/?masterpageid=158493“, die hardop durft te zeggen dat jihadisme en terreur juist ALLES met de islam hebben te maken. Bolkestein is – in tegenstelling tot Hans Bonte – een moedig man. Maar ik vrees dat onze politici en officiële media ondertussen zó zijn gehersenspoeld, dat ook deze oproep in dovemansoren zal vallen. Als het debat over de islam moedwillig wordt verhinderd, zoals de heer Bolkestein terecht schrijft, dan zullen er twee dingen gebeuren: burgers zullen noodgedwongen steeds vaker naar geweld grijpen (zoals nu in Oost-Duitsland) en zullen hun hoop almaar meer in anti-islampartijen stellen (zoals blijkt in Zweden). Onze huidige politici en media lijken nog altijd niet te beseffen dat ZIJ het zijn die deze (soms extreme) reacties uitlokken. En als ze dat wél doen, dan kan dat alleen maar omdat ze bewust aansturen op een burgeroorlog die het gezicht van Europa voor altijd zal veranderen. Islamisering of burgeroorlog: ziedaar de trieste keuze waarvoor de Europeanen de komende jaren zullen staan.

Wordt het niet hoog tijd dat er in Europa een algemeen referendum komt? Hebben de Europeanen dan geen enkel recht om mee te beslissen wat er met hun land(en) gebeurt? Zijn dat enkel en alleen de politici die dat mogen? En zijn het alleen de voorstanders van deze massale invasie die in de media het woord krijgen, terwijl de tegenstanders telkens weer worden uitgemaakt voor neo-nazi’s, extreem-rechtse radicalen of racisten? Minstens twee derde van de Belgen vindt dat deze vloedgolf van asielzoekers moet stoppen omdat er nu al te veel zijn. Maar onze regering heeft geen oren naar de mening en bezorgdheid van die miljoenen mensen. Integendeel, Europa gaat er onverminderd mee door zichzelf te vernietigen, en denkt nog altijd dat wij de halve wereld kunnen opvangen en onderhouden. Aan dit tempo zal het zelfs geen jaren meer duren vooraleer Europa zichzelf in totale chaos en (burger)oorlog heeft gestort. Het zal trouwens een conflict worden dat we niet kunnen winnen, aangezien wij het zijn die alles te verliezen hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s