Beste lezer, wanneer wordt u wakker?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20150822_01829239

Natuurlijk zijn het weer de Amerikanen die de kastanjes uit het vuur moeten halen voor het laffe, hypocriete Europa dat met ‘sneltreinvaart’ naar de afgrond raast. Enkele dagen geleden wisten allerlei ‘terroristenexperts’ ons nog te zeggen dat de recente bedreiging om heel België in de lucht te doen vliegen niet al te ernstig moest worden genomen. Onze politici vonden het zelfs niet nodig om meer beveiligingsmaatregelen te nemen. Er wordt immers zoveel gedreigd. Volgens premier Michel hadden de Spaanse inlichtingendiensten België gewaarschuwd dat de verdachte van de Thalys-aanslag een extremistische moslim is. En wat heeft onze overheid ermee gedaan? Niets.

De terrorist, een teruggekeerde Syriëganger waarvan er vele vrij rondlopen in België, is rustig en zwaar bewapend op de trein kunnen stappen in Brussel. Dit is dus het soort barbaren dat door socialistische idioten als Hans Bonte zo graag in de watten wordt gelegd. Want als het van Bonte afhangt, worden alle teruggekeerde moslimcriminelen hier opgevangen en psychologisch begeleid. Het moet ondertussen duidelijk zijn dat onze overheid – en bij uitbreiding de hele Europese unie – niets, maar dan ook niets om haar eigen bevolking geeft.

Cazeneuve, minister van Binnenlandse Zaken in Frankrijk, zei in een eerste reactie op de aanslag op de Thalys dat we toch ‘voorzichtig’ moeten zijn om dit meteen als terrorisme te bestempelen. Pardon? Een door de staatsveiligheid gevolgde Marokkaan stapt met een zak vol messen, munitie en een automatisch wapen op een trein in Brussel, en begint vervolgens in het rond te schieten. En die idioot van een Cazeneuve twijfelt nog of dit wel terrorisme is. Worden wij bestuurd door krankzinnigen? Door in het geheim tot de islam bekeerde lafaards? Waarom komt u hier niet voor op straat? Waarom gaan uw ogen maar niet open? Waarom eistu niet de veiligheid waar u recht op heeft? Wat moet er nog allemaal gebeuren vooraleer u beseft wat hier gaande is? Waarom laat u zich nog altijd zo inpakken door de media die geen kwaad woord willen gezegd hebben over de islam? Waarom protesteert u niet hardop wanneer weer eens zo’n laffe politicus komt zeggen dat de ‘religie van de vrede’ werd ‘gekaapt’?

Bij duizenden worden islamitische asielzoekers naar het Westen gehaald. De kans dat men nog meer terreur importeert, is dan ook enorm groot. Organisaties als Broederlijk Delen verkondigen hardop dat ze liever moslims dan vervolgde christenen naar hier halen. De bisschoppen roepen de bevolking op om een deel van hun woning te verhuren aan die mensen. Waarom vangen ze ze zelf niet op in hun leegstaande kloosters en kerken, of in het Vaticaan of in het bisschoppelijk paleis in Mechelen? Misschien heeft bisschop Van Geluwe nog wel wat plaats op zijn luxueus onderduikadres. En als het dan jonge asielzoekertjes zijn, dan slaat deze pedofiel meteen twee vliegen in één klap. In Gent worden homokoppels al jaren bedreigd door moslims, maar burgemeester Termont weet van niks. Zelfs wanneer ze de homo’s binnenkort van Sint-Baafs naar beneden gooien, zal Termont het niet (willen) geweten hebben. Want Gent is toch zo’n fijne, gezellige multicultistad!

Een natie die zichzelf niet wil verdedigen tegen vijanden is het eigenlijk niet waard te overleven. In de nog niet eens zo heel verre toekomst zal men zich verbaasd afvragen wat het Westen en zijn leiders heeft bezield om dit allemaal onder hun ogen te laten gebeuren.

U OF UW VRIENDEN EN FAMILIE HADDEN OP DIE THALYSTREIN KUNNEN ZITTEN. U KUNT MORGEN OVER EEN DRUKKE MARKT LOPEN, IN EEN BIOSCOOP ZITTEN, EEN OPENLUCHTCONCERT MEEMAKEN, TERWIJL IDENTIEK HETZELFDE KAN EN OOK ZAL GEBEUREN.

WANNEER HOREN WE UW PROTESTSTEM?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s