België was gewaarschuwd

http://nos.nl/artikel/2053397-spanje-waarschuwde-in-2012-al-voor-treinschutter.html

Al drie jaar geleden werden alle Europese landen door Spanje gewaarschuwd dat Ayoub El Kahzzani, de terrorist die op de Thalys een slachtpartij wilde aanrichten, gevaarlijk was. In België, waar ook zijn familie woont, had hij een verblijfsvergunning en kon hij ongehinderd rondlopen. Hij kocht hier zelfs zijn moordwapens. Gelooft u onze politici nog wanneer die zeggen dat er ‘over onze veiligheid wordt gewaakt’? Tientallen, mogelijk zelfs honderden, potentiële terroristen lopen er op ons grondgebied rond en die worden allemaal ongemoeid gelaten. Ze worden ‘gevolgd’ door de staatsveiligheid. Alsof dat wat uitmaakt.

Als het van idioten als Hans Bonte en zijn hele linkse kliek afhangt, dan worden al die Syriëterroristen nog psychologisch begeleid ook. Ook de politieke rechterzijde laat ons in de steek. Theo Francken doet er alles aan om zoveel mogelijk, overwegend, moslimasielzoekers te importeren, want dat vindt hij een ‘verrijking’ voor ons land. En de CD&V en de VLD lonken met begerige ogen naar het islamkiespubliek.

Volgens premier Michel was Kahzzani een ‘lone wolf’. Als het geen ‘lone wolf’ is, dan is het wel ‘een verwarde man’. Geloof er niks van. Premier Michel liegt! Kahzzani was militair getraind, heeft bij Islamitische Staat gevochten en maakte deel uit van radicale islamitische groeperingen. Wij worden hier in België niet beveiligd. Wij worden hier belogen en bedrogen, wij worden gehersenspoeld tot we die islambarbarij normaal gaan vinden. We zullen de komende jaren in toenemende mate met terreur, aanslagen en geweld moeten leren leven. Allemaal omdat politici en media niets durven te ondernemen tegen de ‘religie van de vrede’ die er alleen maar op uit is alle ongelovigen uit de weg te ruimen. En wat doet de bevolking? Die staat erbij en kijkt ernaar..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s